Joanne (92) is hitsig: ”Ik heb sinds 8 maanden een nieuwe vriend”

Joanne (92) is hitsig: ''Ik heb sinds 8 maanden een nieuwe vriend''

In de afgelopen jaren is er steeds meer aandacht gekomen voor ‘body positivity’. Dat wil zoveel zeggen als dat iedereen geaccepteerd moet worden zoals hij/zij/het eruit ziet.

Door de massale aandacht voelen mensen zich prettiger in hun vel. De 92-jarige Joan Woodhouse heeft compleet maling aan ‘haters’. Ze flaneert door het leven in mini-rokjes, korte jurkjes en piepkleine bikini’s.

Nivea

Joan, die zelfs op TikTok te vinden is onder het account @joansumner1930, krijgt vaak de vraag wat haar jong houdt. Haar geheim blijkt niet veel meer te omvatten dan een potje Nivea-creme.

Ze vertelt dat ze al 70! jaar lang Nivea over haar hele lichaam smeert. “Wat je moet doen is je lichaam warm maken en dan beginnen met smeren. Als je mijn leeftijd hebt bereikt zie je er net zo prachtig uit als ik.”

‘Ga nog steeds tekeer’

De Britse vrouw, origineel afkomstig uit Blackburn in Lancashire, heeft geen moeite met haar leeftijd. “Ik weet niet hoe ik mezelf moet gedragen als iemand van 91. Ik doe exact hetzelfde als toen ik 21 was. Sterker nog. Ik kan nog steeds tekeer gaan als iemand van die leeftijd.”

Op de vraag of Joan is laat ze weten dat ze weer bezet is sinds 8 maanden. David is 68 jaren jong maar dat is duidelijk niet problematisch voor de vrouw.

https://www.tiktok.com/@joansumner1930/video/7137297142892285189

 

Scroll naar boven