Jimmy deed aan partnerruil met de buren: ”Grootste fout uit mijn leven”

Jimmy deed aan partnerruil met de buren: ''Grootste fout uit mijn leven''

In de serie opmerkelijke verhalen hebben we weer een mooie gevonden. Jimmy (34) en zijn vriendin deden aan partnerruil met het koppel dat naast hen woont. Wat een leuke avond had moeten worden, draaide uit op een regelrecht drama. ”Het is de grootste fout uit mijn leven.”

Jimmy (echte naam bekend bij de redactie) is al een jaar of zes samen met zijn vriendin. Ze zijn niet getrouwd maar hebben wel twee kinderen. Zoals bij de meeste koppels na het krijgen van kinderen, wordt de seks steeds minder. Om die reden wil Jimmy graag experimenteren.

Buren zijn swingers

Hij stelt een trio voor, maar de twee komen er niet uit of er nu een man of vrouw bij moet komen. Jimmy weet toevallig dat zijn buren ‘swingers’ zijn. Ze hebben goed contact met hen en Jimmy besluit hen te vragen of ze openstaan voor partnerruil. De buren zien dat wel zitten en op een vrijdagavond spreken de vier af in de woning van de buren. Na een paar glazen wijn wordt de sfeer steeds intiemer.

Op gegeven moment besluiten de vier om naar de slaapkamer te gaan. Jimmy richt zich op de buurvrouw en zijn vriendin is flink in de weer met de buurman. Jimmy vindt zijn buurvrouw totaal niet aantrekkelijk, maar het gaat om de seks, zo houdt hij zich voor. Zijn vriendin lijkt echter enorm te genieten van een andere man en kreunt erop los. Jimmy vindt het moeilijk om te zien.

Open relatie

Na een hete avond keren de twee huiswaarts. Wat hij dan nog niet weet, is dat zijn vriendin hem iets moet opbiechten. Dat gebeurt de volgende dag. ”Ze vertelde me dat seks met een andere man haar goed is bevallen en stelde een open relatie voor. Ik wilde het juist bij een keertje houden, om de spanning in onze relatie terug te krijgen. Maar zij wil nu gewoon met andere mannen naar bed zonder dat dit consequenties heeft.”

”We hebben twee kinderen dus ik ben het er niet mee eens. Wat als ze uiteindelijk een andere man aantrekkelijk vindt dan dat ze mij vindt? Ik zei dat ik geen open relatie wil, maar dat ze af en toe best naar de buurman toe mag. Dat wil ik eigenlijk ook niet, maar ik ben bang dat ze me anders verlaat. Partnerruil was de grootste fout uit mijn leven.”

Scroll naar boven