Jim dumpt zijn vriendin direct na de bevalling: ”Wiens kind is dit!?”

Jim dumpt zijn vriendin direct na de bevalling: ''Wiens kind is dit!?''

De 36-jarige Jim uit het Britse Luton heeft een wel heel bizar verhaal op Reddit gepost. Hij was compleet in de veronderstelling dat hij vader zou worden. Negen maanden lang had hij zijn vriendin Michelle alle liefde gegeven. En toen ging het mis.

Samenwonen

”Michelle en ik zijn, of beter gezegd waren, drie jaar samen. Voor mijn gevoel hadden we het ontzettend goed voor elkaar samen.”

”Ik leerde haar kennen tijdens het uitgaan en hadden meteen een klik. Daarna is het ontzettend snel gegaan. Na een paar dates besloten we na drie maanden om samen te gaan wonen.”

”Tuurlijk zijn er mensen die zeggen dat dat snel is, maar wanneer het goed voelt dan volg je gewoon je hart. De afgelopen drie jaar waren hartstikke leuk.”

Zwanger

Een jaar geleden raakt Michelle zwanger. ”Ze slikte de pil niet en we gebruikten verder ook geen voorbehoedsmiddelen. Eigenlijk hebben we het niet over kinderen gehad.”

”Toen ik op mijn werk was, belde ze me op. Ze moest me iets vertellen. Met het zweet op mijn voorhoofd ben ik daarna ontzettend snel naar huis gereden.”

”Ik was nog niet eens binnen of Michelle vloog me in mijn armen en begon te huilen. Ik bereidde me in mijn gedachten meteen voor op het ergste, totdat ze een zwangerschapstest tevoorschijn toverde. ”We krijgen een baby, Jim, riep ze zo luidruchtig als ze maar kon.”

”Vanzelfsprekend stond mijn hart even stil. Een baby? Ik schrok er nogal van, maar schakelde al snel door. Met deze schitterende vrouw kon ik de wereld aan, dus een kindje zou onze band alleen maar nog sterker maken. We begonnen daarna snel met voorbereiden.”

Jim dumpt zijn vriendin direct na de bevalling: ''Dat is mijn kind niet''

Dat is mijn kind niet!?

”Michelle’s vriendinnen organiseerden een babyshower en ik heb in mijn eentje de kinderkamer helemaal klaargemaakt. Tijdens het klussen was ik dolblij. Telkens weer een stapje dichterbij die kleine. Ik kon echter niet wachten totdat hij of zij ter wereld zou komen.”

Dat moment diende zich drie maanden geleden aan. ”De weeën werden steeds heftiger en toen ze het echt niet meer kon uithouden, zijn we naar het ziekenhuis gegaan. Daar bleek dat ze al zeven centimer ontsluiting had. Ons wondertje zou er snel zijn!”

Tijdens het persen doet Jim alles voor Michelle. Hij stelt haar gerust, houd haar hand vast en is lief tegen haar. Maar zijn bui slaat compleet om als hij ziet dat zijn vriendin een donkergekleurd kind op de wereld heeft gezet. Dat kan niet van hem zijn…

Jim dumpt zijn vriendin direct na de bevalling: ''Wiens kind is dit!?''

”Ik was compleet in shock en heb haar meteen geconfronteerd. Michelle begon te huilen en biechtte meteen op dat ze met een andere jongen naar bed was gegaan.”

Spullen pakken

”Volgens haar was het maar een keer en stelde het niets voor. Maar ze heeft wel zijn kind gebaard. Daar stond ik dan. En met mij ook het personeel van het ziekenhuis. Ook zij hadden geen idee wat zich zojuist voor hun ogen had afgespeeld en konden niets uitbrengen.”

”Ik ben naar huis gegaan en heb de volgende dag een bericht gestuurd dat ik mijn spullen zou komen pakken en weer bij mijn ouders zou intrekken.”

”Michelle smeekte me haar nog een kans te geven. De vader van het kind kent ze niet en die is dus ook niet in beeld. Maar natuurlijk ga ik niet voor andermans kind zorgen. Ik vind het oprecht zielig voor het kindje, want hij kan er niets aan doen. Maar wat moet ik met een vriendin die ik niet kan vertrouwen?”

Scroll naar boven