Jim Bakkum vindt het vreselijk dat Marco Borsato de laatste weken onder vuur ligt door alle ernstige geruchten. Er gaan geruchten rond dat de zanger grensoverschrijdend gedrag heeft laten zien tegenover minderjarige meisjes. Jim Bakkum staat uitgebreid stil rond deze hetze op zijn Instagram Stories.

Het is een hetze

Afgelopen weken zijn er geruchten in de wereld gekomen die zich als een lopend vuurtje verspreiden. De zanger wordt van vreselijke dingen beschuldigd.

‘Ik weet dat dit heel gevoelig ligt’, begint Jim. Jim zegt ook dat hij absoluut geen kant kiest, maar het met ‘lede ogen’ aanziet.

“Wat ongelofelijk pijnlijk hoe je zo jaren aan de top staat, een voorbeeld bent voor vele artiesten en vanuit het niets (wat de waarheid ook is) er finaal van afvalt door aantijgingen die worden gedaan jegens hem. Vind het diep, dieptriest”, gaat hij verder. Ook geeft hij aan dat hij geen kant kiest. “Dit is mijn neutrale gevoel als iemand die het net als jullie aanschouwt.”

Marco Borsato heeft inmiddels ook een advocaat. Zijn advocaat voor deze zaak is Geert-Jan Knoops. Knoops liet vrijdag weten dat Marco alle insinuaties ontkent. Hij zei hier het volgende over: “Omdat de geruchten blijven aanhouden en schadelijk zijn voor de ‘persoonlijke integriteit en reputatie’ van Borsato is verzocht een onderzoek in te stellen. En voor een ieder die het bericht nog steeds niet begrijpt..: dhr. Borsato ontkent dus de insinuaties.”

BEKIJK OOK  Dolf Jansen heeft vernietigend uitgehaald naar GeenStijl - "Zeer ongepast"

Like it? Share with your friends!