Jeugdliefdes wonen samen in een huis waar ze 200 ‘plastic kinderen’ opvoeden

Jeugdliefdes wonen samen in een huis waar ze 200 'plastic kinderen' opvoeden

Madeline en Malachi Dressel zijn een stel sinds hun kindertijd die een liefde delen voor vintage kleding, tweedehands goederen en nostalgische dingen.

In 2016 vonden ze een pop van kinderformaat in de kringloopwinkel en voelden er een directe verbinding mee.

Terwijl Madeline altijd van poppen hield als een klein meisje, besefte Malachi pas zijn affiniteit met hen nadat het paar samen was gaan wonen. Hij zegt dat hij als kind altijd werd aangemoedigd om met ‘mannelijk’ speelgoed te spelen, maar nadat hij de pop had gezien, was hij blij om een ​​geheel nieuw type hobby en levensstijl te omarmen.

En dus bracht het echtpaar die dag hun eerste levensgrote pop uit de tweedehandswinkel … en de rest is geschiedenis.

Madeline en Malachi hebben de afgelopen drie jaar meer dan 200 ‘plastic kinderen’ verzameld, waaronder 30 levensgrote poppen, en wonen bij hen in hun huis in South Carolina. Ze zeggen dat de poppen niet bedoeld zijn om echte kinderen te vervangen, maar in plaats daarvan gebruiken ze ze als creatieve uitlaatklep.

Op Instagram documenteert de ‘familie’ van Dressel hun dagelijkse leven terwijl ze deelnemen aan allerlei activiteiten, van winkelen tot theekransjes. Madeline en Malachi zeggen dat ze het account zijn gestart om wat luchtig plezier te steken in hun vrienden die voortdurend familiefoto’s delen en hen vragen wanneer ze zelf kinderen krijgen.

“Sommige poppen zijn meer dan 50 jaar oud, dus verwennen ze ze met‘ spa-dagen ’waar ze urenlang bezig zijn met schoonmaken en herstellen,” meldt Barcroft TV.

Hoewel sommige critici de plastic familie van Dressels ‘griezelig’ en ‘gestoord’ noemen, zeggen Madeline en Malachi dat ze trots zijn op hun enorme collectie.

Bekijk de video over de familie hieronder:

Couple Live With 200 Plastic ‘Children’ | TRULY

Laat een reactie achter

Scroll naar boven