Jessica loopt bij een psycholoog omdat ze geen baarmoeder heeft

Jessica loopt bij een psycholoog omdat ze geen baarmoeder heeft: ''Ik heb dat nodig''

Jessica Alves, voorheen bekend als de menselijke Ken maar tegenwoordig bekend als de menselijke Barbie, was vorig jaar gelukkiger was dan ooit tevoren. Maar nu zit ze met enorme paniekaanvallen op de bank bij de psycholoog. Ze kan als transgender namelijk geen kinderen krijgen en daarom gaat het heel erg slecht met haar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Jessica werd geboren als Rodrigo Alves. Ze heeft er alles aan gedaan om zoveel mogelijk op Barbies vriendje Ken te lijken en spendeerde duizenden euro’s aan operaties. Maar toen het eenmaal zover was, kwam Rodrigo tot de conclusie dat hij in het verkeerde lichaam zat.

Alves wilde eigenlijk helemaal geen Ken zijn, maar de blonde Barbie! Haar geslachtsoperatie in 2021 was dan ook de start van haar nieuwe leven, een leven waarin ze eindelijk geluk voelde. Maar aan het kortstondige geluk is nu al ten einde. Ze heeft namelijk een kinderwens.

Niet mogelijk

Als transgender gaat dat nogal moeilijk, want bij een geslachtsoperatie wordt een baarmoeder niet meegeleverd. Toch wil ze die nu. Klein probleempje: deze operatie is nog niet beschikbaar voor transvrouwen en Jessica wordt binnenkort alweer 40 jaar.

Toch laat Jessica haar droom niet kapotmaken. Ze hoopt dat de operatie binnen een aantal jaar uitgevoerd kan worden. ”Ik wil heel graag moeder worden en een bult in mijn buik hebben. Het zit me heel erg dwars dat dit nu niet kan. Ik heb vrijwel alle operaties achter de rug om zo dicht mogelijk bij een biologische vrouw te komen, maar ik kan geen kinderen krijgen. Ik ga er langzaam aan onderdoor.”

Scroll naar boven