Jerome heeft 4 vrouwen maar wil er meer: ”Anders ga ik vreemd”

Jerome heeft 4 vrouwen maar wil er meer: ''Anders ga ik vreemd''

Een zelfbenoemd serie-vreemdganger heeft toegegeven dat hij vier vrouwen heeft. Hij is nu op zoek naar vrouw nummertje vijf want, zo vertelt hij: ”Anders zal ik moeten vreemdgaan. Voor mij geldt geen limiet wat betreft partners.”

Al sinds hij jong was is Jerome een echte playboy. ”Ik wist al toen ik 12 was dat ik nooit trouw zou kunnen zijn aan slechts een partner. Ik heb gewoon meer nodig, bro.”

Korte relaties

Het gevolg daarvan was dat Jerome de vrouwen waarmee hij relaties aanknoopte, stuk voor stuk belazerde. ”Ik heb zelfs gedate met zeven vrouwen tegelijk.”

”Mijn relaties waren altijd heel kort. Dan moest ik weer uitleggen dat ik een andere meid heb ‘gegeven’. En dat vonden de vrouwtjes niet leuk, snap je?”

Polygamie

Sinds hij volwassen is, is Jerome gelukkig door polygamie. Hij heeft inmiddels vier vrouwen zo gek gevonden zijn vriendin te zijn. Toch is hij nog niet tevreden.

In de televisieserie Love Don’t Jugde vertelt hij meer over zijn opmerkelijke leven. De Amerikaan uit Springville, Alabama, geeft toe: ”Ik voelde me een tijdje alsof ik niet helemaal spoorde. Ik had elk weekend meerdere bedpartners. Een vrouw kan mij niet alles geven wat ik nodig heb.”

Vijf jaar geleden liep hij echter een vrouw tegen het lijf waarmee hij wilde trouwen. Het gaat om ‘Big Jasmine’. Hij noemt haar zo vanwege haar ‘dikke reet’.

Ze kan echter ook goed koken en schoonmaken. Dat kan Jerome wel waarderen. Hij wil namelijk ook in de watten gelegd worden.

Cheater

Toen hij ‘Big Jasmine’ ontmoette, verliep dat een beetje problematisch. Jerome had toen namelijk een relatie met iemand anders.

Toen hij zijn vriendin dumpte en met Jasmine verder ging, belazerde hij haar vervolgens ook. Jasmine vergaf hem en zei hem te begrijpen.

Jerome stelde voor om voortaan als polygamisch stelletje verder te gaan. Dat vond ‘Big Jasmine’ een prima idee. Ze is zelf overigens ook wel van de vrouwtjes.

Vier vrouwen

De twee besloten eerst om er een vrouw bij te nemen. Dat werd Deja. Daarna volgde ‘Baby Jasmin, waarna Jerome een van zijn exen als vierde vrouw introduceerde.

Dat zorgde eerst voor een beetje wrijving, omdat Jerome immers een geschiedenis met haar had. Inmiddels is dat anders. De vrouwen doen het met Jerome, maar ook met elkaar.

Jerome is echter nog niet tevreden. Hij wil een vijfde vrouw aan zijn harem toevoegen. Wanneer dat niet gebeurt, gaat hij weer vreemd, zo vertelt hij.

Afgesproken is dat de vier vrouwen nu zorg gaan dragen voor de toevoeging van vrouw nummer vijf. Dit om Jerome te verrassen. Het gaat ene Katara worden, zo verklapt ‘Big Jasmin’.

Huishouden

Jasmine is inmiddels ook ontzettend gelukkig. ”Polygamie is geweldig. Je kunt je partner waarmee je naar bed gaat gewoon kiezen.”

”Daarnaast is het ook financieel heel aantrekkelijk. De rekeningen worden door vijf gedeeld, binnenkort dus door zes. We hebben ook een lijstje met huishoudelijke taken.”

I Have 4 Wives Because I Can
Scroll naar boven