Jens is klein geschapen: ”Ik doe het alleen nog met vrouwen die…”

Jens

Heb jij een kleintje in je broek? Dan presteer je waarschijnlijk niets tussen de lakens. Toch? Dikke onzin, aldus seksuoloog Jolien Spoelstra. Zeventig procent van de vrouwen krijgt namelijk geen hoogtepunt als een man haar penetreert.

Kleine vriend

De 20-jarige Jens heeft ook een ‘kleine’. Hij vertelt in het programma Spuiten en Slikken op NPO3 hoe hij dat ervaart. Of anders gezegd: hoe zijn bedpartners dat ervaren.

Jens wist naar eigen zeggen niet dat hij minder groot geschapen was dan sommige anderen. ”Pas toen hij uitging met mijn ex-vriendin, hoorde ik allerlei geruchten. Tegen haar vrienden schijnt ze verteld te hebben dat ik een hele kleine heb. En ik heb daar veel last van gehad.”

Jens heeft een kleine in zijn broek: ''Ik doe het alleen met vrouwen die...''

”Ik werd onzeker en wilde mijn leven lang niet meer van bil. Pas toen ik later weer een vriendin kreeg, had ik een intense peptalk voor de spiegel. Ik vertelde mezelf dat ik er echt mocht zijn en dat dit niet het grootste probleem mocht zijn”, zo vertelt Jens.

Jolien Spoelstra is seksuoloog en wijst op een onderzoek, waarbij 45 procent van de mannelijke deelnemers aangaf niet tevreden te zijn over lengte van hun genotsknots. Daar staat tegenover dat 85 procent van de vrouwen juist erg tevreden gestemd is, over wat hun partner te bieden heeft.

Jens heeft het een tijdje moeilijk gehad. ”Ik was zo onzeker dat ik vrouwen tijdens dates al inlichtte over de lengte in mijn broek. Later deed ik het met een begripvol meisje.”

”Ze vertelde me dat ik mezelf nergens voor hoefde te schamen. Dat gaf me echt een fijn gevoel. Ik werd verliefd op haar, omdat ze zo chill was.”

Jens’ favoriete standjes

”Ik vind mezelf een pro en missionaris en in doggy. Maar lepeltje-lepeltje is drie keer niks. Dat glijd hij er zo uit en moet ik hem er steeds opnieuw in doen.”

Jens geeft aan dat hij is afgestapt van de avontuurtjes die slechts een avond duren. ”Ik doe het alleen met meiden die echt te vertrouwen zijn. Ik zou nooit na het uitgaan met iemand naar bed gaan, omdat ik daar echt veel te onzeker over ben.”

Helemaal prima

Spoelstra: ”De meeste vrouwen vinden een kleine echt helemaal prima. Het overgrote deel van de mannen heeft in stijve toestand een apparaat dat tussen de 10,5 en 16 centimeter lang is. Slechts tien procent van de mannen heeft er eentje die groter is dan 16 centimeter.”

”Het zou niet alleen om penetratie moeten draaien. Voor veel vrouwen is dat niet eens de spannendste of leukste manier om te genieten.”

”Laat staan om grandioos vuurwerk te bereiken. Likken en met je vingers spelen staat hoger op de populariteitslijstjes van vrouwen.”

 

Scroll naar boven