Je kan nu betaald krijgen om het hele jaar in bed Netflix te kijken

Als je het een leuk idee vindt om de hele dag te chillen en Netflix in bed te kijken, en er ook betaald voor worden, dan ben je misschien geïnteresseerd in deze baan.

Beddenbedrijf

En het bedrijf wat deze baan aanbiedt gaat bij de naam Crafted Beds. Ze accepteren momenteel aanvragen voor een nieuwe matras tester. Je krijgt voor deze opmerkelijke baan een opmerkelijke €28.000 per jaar, wat een behoorlijk bedrag is voor wat je ervoor moet doen.

De baan is in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat de klanten van het bedrijf het best mogelijke matras krijgen, wat natuurlijk erg belangrijk is voor een matrassenbedrijf. Een volledige werkweek duurt ongeveer 37,5 uur, en je moet wekelijke een ander matras testen en aantekeningen maken over hoe comfortabel ze zijn.

Dat betekent dat je een dutje kunt doen als je wilt, of Netflix kunt kijken, of alle dingen kunt doen die iemand in bed moet. Het enige criterium waar je aan moet voldoet is het feit dat je in het Verenigd Koninkrijk moet werken. Ieder matras wordt wekelijks naar je huis gestuurd, dus het kan volledig vanuit huis.

Oh, en het spreekt voor zich dat je goed Engels moet kunnen schrijven, aangezien je het wekelijkse formulier voor matras beoordeling moet invullen. Als je denkt dat jij de persoon voor de baan bent, kun je het sollicitatieformulier hier op de Crafted Beds-website vinden.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven