Javier zit al 900 dagen ‘vast in de toekomst’ en laat zien hoe de wereld er in 2027 uitziet

gray scale photo of human face

Een Spaanse man zit naar eigen zeggen al meer dan 900 dagen ‘vast in de toekomst’. Sinds hij wakker werd in een ziekenhuis, in 2021, ontdekte hij dat terecht was gekomen in het jaar 2027. Nu deelt hij beelden van hoe de wereld er dan uitziet.

@unicosobreviviente Respuesta a @Zøren ♬ Deep Force – Kaan Simseker

Toekomst

Naar eigen zeggen werd Javier wakker in 2027. Toen hij op zoek ging naar mensen, vond hij niemand. Wel heeft hij ontdekt dat er een connectie is tussen 2021 en 2027.

Dat stelt hem in staat om dingen achter te laten, die door mensen in het heden kunnen worden gezien. Nu deelt hij video’s van spooksteden ter bewijs van zijn verhaal.

‘Alleen op de wereld’

Javier dook in 2021 plotseling op. Op TikTok liet hij weten ‘alleen op de wereld’ te zijn. Op dat moment bevond hij zich zes jaar in de toekomst.

Dat ontdekte hij, doordat hij smartphones vond op straat, toen hij door de Spaanse stad Valencia liep. Spaanse media zijn er op gedoken.

Zij stellen dat Javier gebruikmaakt van de pandemie om tot beelden van ‘verlaten steden’ te komen. Maar nu, twee jaar later, houdt hij nog steeds vol dat hij in 2027 leeft.

Recent deelde hij nog een video van Rome. Daar liet hij zich dat hij helemaal alleen bij de toren van Pisa stond. Ook filmde hij zichzelf in een uitgestorven Camp Nou, het voetbalstadion van FC Barcelona.

@unicosobreviviente Respuesta a @Luna #Unicosobreviviente ♬ I Ain’t Worried (From “Top Gun Maverick”) – Sunset Anthemz

Kritisch

Javier doet ook verzoeken van miljoenen volgers die hij inmiddels heeft. Veel volgens zijn sceptisch en vragen zich af waarom hij internet en elektriciteit heeft, als hij helemaal alleen op de wereld is. Javier wordt erop gewezen dat er soms lichten te zien zijn achter ramen die worden gefilmd.

Het grootste gedeelte van zijn volgers gelooft niks van de verhalen van Javier. Toch is er ook een groepje dat hem trouw blijft.

Zijn verhaal klinkt krankzinnig, maar hij heeft inmiddels miljoenen volgers. Zijn video’s worden miljoenen keren bekeken en dat levert hem veel geld op.

En dat is nog niet alles, want volgens Spaanse media is er een serie in de maak over het verhaal van deze ’tijdreiziger’ uit de stad Valencia.

Scroll naar boven