Jaren 90-kinderen herinneren zich precies hoe awkward deze hyperColor-shirts eigenlijk waren

Sommige van de mode-keuzes die we als kinderen maakten, waren twijfelachtig, maar anderen waren echt volledig verbijsterend. Hoeveel van jullie herinneren zich de ‘HyperColor’-shirts nog? Als je er echt over nadenkt, is het moeilijk te onthouden waarom we dachten dat ze überhaupt een goed idee waren.

hypercolor shirt

Natuurlijk, het hebben van een van kleur veranderend shirt klinkt in theorie cool, maar in de praktijk gaat het niet goed. Wat gebeurt er als je lichaam helemaal zweterig en stinkend begint te worden en je daar vastzit met een gigantische cirkel rond je stinkende oksels?

Het ding is, we dachten nooit over dat soort dingen toen we jong waren, ze zagen er gewoon cool uit! Er waren ook veel verschillende keuzes, dus je kon voor elke dag van de week een van kleur veranderend shirt hebben!

Je zou kunnen proberen te doen alsof het een super gave keuze was …

jongens met hypercolor shirt

Maar hoe cool konden we er uitzien als onze zweetvlekken de kleur hadden van een markeerstift?

shirt met korte mouwen

shirt met lange mouwen

Of het nu korte mouwen of lange mouwen had, de theorie erachter was net zo raar

Zelfs de commercials die deze dingen hadden waren raar

Gelukkig duurde de ‘HyperColor’-rage niet lang. We hebben misschien allemaal onze foto’s gemaakt met hypercolor shirts aan, maar we zijn tenminste niet de mensen in deze commercials. Serieus, dit zijn enkele van de vreemdste commercials van de jaren 90.

Of als ze je probeerden te overtuigen dat deze commercials interactief waren …

Feit is dat deze commercials net zo raar waren als het concept achter een van kleur veranderend shirt dat op warmte reageert.

Heb je ooit een HyperColor-shirt gehad? Laat het ons weten in de comments!