Jane kijkt in telefoon van haar man en barst in tranen uit als ze ziet wat hij over haar schrijft

Jane kijkt in telefoon van haar man en schrikt als ze ziet wat hij over haar schrijft

Een vrouw claimt ’totaal in shock’ te zijn nadat ze in de telefoon van haar man keek, en daar berichten ontdekte waarin hij ontzettend lelijke dingen over haar schreef. Jane kan alleen nog maar huilen en heeft besloten haar man te confronteren.

Toestemming

Jane Lewis (40), uit het Amerikaanse New Jersey, beweert dat ze toestemming had gekregen van haar man om in zijn telefoon te kijken. Daar stuitte ze op berichtjes die haar man stuurde aan zijn beste vriend.

Aan Kennedy News (klik hier voor het bericht) vertelt Jane: ”Ik scrollde door zijn berichten om te zien met wie hij in gesprek was. Toen zag ik een gesprek tussen hem en zijn beste vriend.”

”Ik weet dat ze elkaar niet zo vaak berichten sturen, dus ik hoefde niet lang te scrollen. Maar toen ik zag wat hij stuurde en hoe hij mij omschreef, schrok ik ontzettend.”

‘Lelijke stinksnol’

”Ik zag een bericht van toen we net samen waren. Hij schreef aan zijn beste vriend dat hij me gebruikte voor het geld, dat ik een ‘lelijke stinksnol’ was waarmee hij niet naar bed wilde.”

”Maar hij ging nog veel verder. Hij noemde me een goedekope h*er die wanhopig was en dat ik hem al had gevraagd in te trekken zonder dat hij me gen*ukt had.”

”Ook liet hij zijn vriend weten dat hij ‘meerdere vrouwen’ had die veel knapper zijn dan ik.” In de volgende berichten schreef hij vervolgens een heel ‘actieplan’.”

”Dat ging over hoe hij me een tijdje zou gebruiken om me daarna te dumpen. Dat zou hij doen om mij gelukkig te maken”, aldus Jane.

Confrontatie

Jane besloot haar man (35) te confronteren met de berichten. De twee zijn inmiddels al zes jaar samen en Jane is de moeder van drie kinderen.

Haar man heeft spijt betuigd en zegt zich ontzettend te schamen. ”Hij was heel verdrietig en heeft zijn excuses aangeboden. Hij gooide het op een negatief zelfbeeld, en heeft me gevraagd hem de tijd te geven om aan zichzelf te werken. Maar ik weet het niet.”

”Dit schrijf je niet zomaar, en zeker niet herhaaldelijk. Ik weet niet of ik verder kan. Het heeft me veel verdriet gedaan. Als hij me een vraagt stelt, antwoord ik met: ‘Ik ben niet dom, wel lelijk.”

”Als iemand zulke dingen over je schrijft, gaat dat in je hoofd zitten. Mijn zelfvertrouwen is helemaal weg en dat niet alleen. Ik twijfel ook over ons huwelijk.”

”Als ik dit eerder had gelezen, was ik nooit met hem getrouwd. Ik weet echt niet hoe ik hiermee verder moet gaan. Het doet me zoveel pijn.”

 

Scroll naar boven