Jan Smit reageert op vechtpartij en ruzie met zus Monique

Er gaan al een lange tijd geruchten rond dat Jan Smit en zijn zusje Monique ruzie met elkaar hebben. Monique heeft dit al een keer ontkend, maar in Volendam weet iedereen dat de twee elkaar niet meer spreken. Ook komen ze niet bij elkaar over de vloer.

Flinke ruzie

De geruchten gaan dat Monique en Jan zijn vrouw Liza ruzie hebben gehad. Liza had namelijk een scheve schaats gereden en Jan bleef toch bij haar. Monique vond dit opmerkelijk en daardoor kregen ze ruzie.

Jan heeft nu weer gereageerd op de geruchten en blijft ontkennen dat er ruzie is tussen hem en zijn zusje. Hij zegt dat ze alleen op zakelijk vlak niet meer samenwerken.

Jan zegt in een interview: “Het is niet altijd zo dat als je familie bent dat je dan alles maar samen moet doen. We gaan gewoon normaal met elkaar om, maar je hoeft niet per definitie met elkaar samen te werken. Als je daar anders over denkt of je kiest een andere weg, dan vinden mensen daar vaak iets van. Maar ik vind het niet zo belangrijk wat andere mensen ervan vinden.”

“Er is geen ruzie! Dat willen de mensen graag, heb ik het idee. Ik heb er drie jaar geleden zelf voor gekozen om Kleuterpop te beginnen, omdat ik heel graag iets voor mezelf wilde en niet meer afhankelijk wilde zijn van anderen. Met veel succes, gelukkig!”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven