Jan en Lesya uit ‘Het Roer Om’ kapotgemaakt: ‘Bassie en Adriaan’

Het roer om programma

Nederland smult wederom. Vorige week zorgde het programma Het Roer Om al voor heel wat opschudding, en ook deze keer liepen de zaken weer behoorlijk uit de klauwen. In deze aflevering volgden we Jan en Lesya, die besloten hun leven om te gooien en naar het zonnige Spanje te verhuizen.

Nauwelijks voorbereid

Het begin werkte al behoorlijk op de lachspieren van veel kijkers. Het koppel had zich namelijk nauwelijks voorbereid. Ze spraken geen woord Spaans, en na hun aankomst bleek hun nieuwe paleisje niet meer dan een ruïne te zijn, en dat bracht de spanning tussen de twee tot een kookpunt.

Je kan je voorstellen dat tv-kijkers zich naar het sociale platform X haastte om hun verbazing uit te spreken over het duo. De onderlinge relatie tussen de twee leek op het kookpunt te zijn beland. Dit had vooral te maken met Lesya’s bazige houding. “Die twee zijn uit elkaar voordat ze überhaupt klaar zijn met verbouwen!”

Het Roer Om werkt op lachspieren

Dit is overigens niet de eerste keer dat een koppel uit het programma tegen problemen aanloopt. Stefan en Kimberly waren vorige week aan de beurt, en dat ging niet zonder slag of stoot. Hun vakantiehuis en de glamping konden niet open zonder de goedkeuring van de omwonenden, wat lastig bleek zonder directe buren. En er lijken nog meer tegenvallers op de loer te liggen.

Wat vond jij van dit artikel? Jouw mening betekent alles voor ons. Daarom willen we je vragen om te reageren op dit verhaal in de reacties op Facebook!

Scroll naar boven