Jan Dulles wordt weer vader

Geweldig nieuws voor Jan Dulles want hij wordt weer vader! Hij en zijn vrouw Caroline krijgen binnenkort een kindje!

Jan Dulles weer vader

Jan Dulles heeft dit geweldige geboortenieuws op Instagram bekend gemaakt en schrijft bij een foto van zijn zoontje en Caroline het volgende:

“Lieve vrienden,

Met een ietwat gemengd gevoel willen wij vandaag aan jullie vertellen dat we weer een baby verwachten. Na het verdriet dat wij, en onze naaste familie de afgelopen maanden hebben hebben doorgemaakt is dit lichtpuntje, dit nieuwe leven, van harte welkom.

Als alles goed gaat komt ons derde kindje tegen het eind van het jaar. Dat zal een emotionele decembermaand worden. We hopen te kunnen gaan genieten van deze zwangerschap, ondanks dat er geen uur voorbij gaat dat we niet aan Donna denken.”

Jan Dulles, zijn vrouw Caroline en zijn zoontje hebben een ontzettend zware periode gehad omdat niet lang gelden hun drie maanden oude dochtertje kwam te overlijden. Het meisje had een scheurtje in haar middenrif waardoor ze plots stierf. Het stel was er kapot van en kregen steun van heel Nederland.

Niet lang geleden vertelde Jan nog dat het hem niet lukt om erover te huilen: “Ik merk dat als ik wel een keertje ga huilen, het dan meteen oplucht en ik meteen een heleboel emoties kwijt ben. Alleen, ik kan het maar op een hand tellen alle keren dat ik gehuild heb in de afgelopen drie maanden.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven