Jan Dulles in tranen na verlies dochtertje: ’Kerst zal nooit meer hetzelfde zijn’

Jan Dulles heeft gisteravond iedereen via Instagram bedankt voor het support wat hij heeft gekregen. Hij bedankt zijn fans en mensen in de zorg voor al het support wat hij en zijn vrouw hebben gekregen de afgelopen tijd. Vorige week zaterdag is namelijk zijn dochtertje van 3 maanden oud spontaan overleden.

„Lieve vrienden… Bedankt voor jullie medeleven, jullie hartverwarmende berichten, kaartjes, bloemen, alles…. Ook namens Caroline Mol”, schrijft hij bij een foto van zijn overleden dochtertje Donna.

Jan gaat verder: „De tijd heeft sinds zaterdagochtend stil gestaan. Wat we die dag hebben meegemaakt is een traumatische ervaring waarvan we nog niet weten hoe we dat gaan verwerken. Ik ga het binnenkort maar eens allemaal opschrijven…. misschien dat dat helpt.”

Het bandlid laat weten dat de uitvaart prachtig was en dat dit hem en zijn familie enorm veel kracht en steun heeft gegeven.

„Ze hebben Donna niet kunnen redden want ze was kansloos maar wat heb ik veel respect gekregen voor al deze beroepen. Wat heb ik veel geleerd. Nu is ze echt weg….en gaat de tijd weer verder. De tranen zijn nog lang niet op. De pijn, vooral bij het bekijken van foto’s als deze, is ondraaglijk.”

„Voor ons zal kerstavond nooit meer hetzelfde zijn maar toch willen we jullie fijne dagen toewensen”

Ook de andere bandleden hebben iets gedeeld op social media, dat kan je hier lezen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven