Jan Dulles deelt eerste prachtige foto van zoontje én dochtertje samen

Jan Dulles en zijn vriendin Caroline zijn donderdag vroeg in de ochtend trotse papa en mama geworden van dochtertje Lina. Ze deelde zaterdagmiddag de eerste foto van hun zoontje James en pasgeboren dochtertje Lina. Jan plaatste deze foto op zijn Instagram.

Prachtig beeld

Jan schrijft bij de foto: “Big Brother”. Ook stelde Jan donderdag iedereen extra gerust. “Moeder en kind maken het goed”. Ze kunnen rekenen op enorm veel felicitaties. De leuke reacties stromen namelijk binnen. Monique Smit reageert onder andere: Ohhh wat een mooi meisje! Trots op jullie ❤️ Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe wonder. 🍀

Iemand anders reageert met: “Wat een mooi meisje. Geniet samen❤️.” Het stel heeft afgelopen jaar een heftig periode gehad. Ze hebben namelijk afscheid moeten nemen van hun drie maanden oude dochtertje Donna. Hun dochtertje overleed plotseling aan een scheurtje in haar middenrif.

Hoewel ze dolbij zijn met hun nieuwe dochtertje voelt het nog wel een beetje dubbel. Wij wensen ze in ieder geval heel veel geluk toe met hun prachtige gezinnetje!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jan Dulles (@dullesofficial)

Laat een reactie achter

Scroll naar boven