Jake Paul praat mond voorbij en schrikt er zelf van: Jutta Leerdam is zwanger!

Jake Paul praat mond voorbij en schrikt er zelf van: Jutta Leerdam zwanger!

Jutta Leerdam is sinds een paar weken officieel met de Amerikaanse bokser en YouTuber Jake Paul. Dit is niemand in Nederland ontgaan.

Wanneer je zelf beroemd bent en je gaat met iemand die nog beroemder is, kun je er van op aan dat de roddelpers elke stap die je zet volgt.

In de Verenigde Staten is dat nog veel extremer dan in Nederland. De paparazzi ligt voortdurend op de loer en privacy heeft Jake dan ook allang niet meer.

In Nederland werkt dit anders. Er ligt hooguit een verdwaalde spion van weekblad Prive in de bosjes, of als je pech hebt een informant van Yvonne Coldeweijer.

Afijn, het kersverse stelletje steekt hun liefde niet onder stoelen of banken. Zo delen ze zoetsappige foto’s op Instagram en verscheen er deze week een YouTube-video.

In de video vertelt Jake ongeveer 45 minuten hoe gek hij op Jutta is. De Nederlandse schaatsster is dat andersom uiteraard ook.

Jutta zwanger?

Op sociale media duiken de laatste dagen opvallende beelden op van Jake. Hij was te gast in een podcast van Fightinginc. En daarin neemt hij geen blad voor de mond.

Zo laat hij weten dat hij ”een familie” wil met Jutta. Dat is wel heel erg snel, na een relatie van slechts drie weken. Er gaan dan ook direct een paar verbijsterde blikken rond.

Onder meer naar zijn broer Logan, die ook bij de podcast aanwezig is. Iemand zegt daarop: ”Ze geeft Jake een serieuze blik, een blik die alleen zij kan begrijpen. Ga weg!”

Daarop reageert Jake met een hele bijzondere opmerking. Hij zegt: ”Ja, ze is zwanger.”

Waar Jutta en Jake normaliter alles delen op sociale media, hebben ze hier verder nog niets over geplaatst. Ze ontkennen het ook niet.

Nu is de vraag of Jake een grapje maakt, of dat hij Jutta echt al zwanger is. Veel media vermoeden het laatste en denken dat Jutta in verwachting is.

@fightinginc Baby Jake 😮 #fyp #fypage #goat #fypage #viral #blow #4upage #4u #foryou #fyp #foryoupage #fypagee #fypp #xy #xybcza #blowthisupforme #trending #ksi #deji #boxing#loganpaul #floymayweather #slim #jakepaul #fypp #usa #uk ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Scroll naar boven