Jake in tranen: relatie met Jutta voorbij?

Jake in tranen: relatie met Jutta voorbij?

De felbegeerde Jutta Leerdam verblijft al ongeveer een maand in het heerlijk tropische Miami en dat is niet zonder reden.

Natuurlijk, in Miami kun je heel veel leuke dingen doen maar ‘ons Jutta’ ging erheen omdat ze graag het vriendinnetje van een bekende YouTuber en vechtmachine wil zijn, die overigens geheel toevallig ook nog eens multimiljonair is. Alle seinen op groen.

Al snel werd duidelijk dat de twee al maanden met elkaar bezig waren en niet veel later volgde dan ook de bevestiging via Instagram: de Nederlandse Jutta heeft zich verbonden aan de Amerikaan.

Dat leverde haar veel kritiek op. En toen bleek ook nog eens dat Jake’s ex-vriendin dacht dat Jake en zij nog gewoon samen waren. De Amerikaan had haar namelijk verteld dat hij even ‘wat tijd voor zichzelf’ nodig had, om vervolgens Jutta als zijn nieuwe vriendin te introduceren.

Relatie ten einde?

Maar nu is er iets opmerkelijks aan de hand. De tortelduifjes posten voortdurend sappige plaatjes van elkaar en vertellen aan iedereen die het maar wil horen hoe verliefd ze zijn.

Jake deed daar nog een schepje bovenop en plaatste een video op YouTube, waarin hij haar de liefde verklaart. Hij zegt er ook nog bij ‘Jutta, ik weet niet of je kijkt’.

In de video zegt hij: ”Ze is een wereldkampioen en ik sta versteld door haar en haar werkwijze. Ze is een engel en eerlijk gezegd een van de puurste mensen die ik ooit heb ontmoet. Ze heeft mijn perspectief veranderd en geholpen om uit dit verlies te komen.

Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer heeft nu laten weten er allemaal weinig van te geloven. Jutta is op dit moment onderweg naar ons land en dan is een lange-afstandrelatie erg moeilijk vol te houden.

Zeker wanneer je elkaar nog maar kort kent. Yvonne vraagt op Instagram aan haar volgers of zij denken dat de relatie nu stand gaat houden, of niet. Maar liefst 64 procent denkt dat Jutta snel weer vrijgezel is, terwijk 36 procent gokt van niet.

Beiden hebben natuurlijk geld genoeg om maandelijks op een neer te vliegen, maar in de tussentijd moet er ook gewerkt worden.

Scroll naar boven