Jade was drie minuten in het hiernamaals en vertelt wat ze zag

Jade was drie minuten in het hiernamaals en vertelt wat ze zag

Op een dag blazen we allemaal onze laatste adem uit. De een helaas op wat jongere leeftijd dan de ander. Wanneer jouw tijd is gekomen, kun je niet weten. Tenzij je kiest voor euthanasie. Maar goed, er gaan ook veel verhalen rond over het hiernamaals.

Zonnesteek

Zo zijn er mensen die beweren in de hemel te zijn geweest. Er zijn mensen die vertellen over hun ervaringen nadat ze een paar minuten niet meer leefden.

Ene Jade uit het Amerikaanse Wisconsin kwam in 2011 om het leven door een zonnesteek. Haar hart stond 3 minuten stil. Tegen The New York Post vertelt ze wat ze in die tijd gezien heeft.

De 36-jarige vrouw, een content creator die extreem actief is op TikTok, zegt er in een video het volgende over: ”In de zomer van 2011 had ik veel last van vocht in mijn woning.”

”Het was ontzettend warm in mijn woning en ik lag op de bank. Alles gebeurde in een fractie van een seconde, maar ineens voelde ik me alsof ik was geraakt door tientallen stenen. Toen werd alles zwart en realiseerde ik mezelf: ”Ik ben er geweest.”

Drie minuten

In haar woning waren ook vrienden aanwezig. De ambulance was er binnen tien minuten en via een defibrillator werd de vrouw weer tot leven gewekt.

Doktoren hebben verklaard dat haar hart uiteindelijk drie minuten niet geklopt heeft. Jade lijdt aan Wolff-Parkinson-White en posturaal tachycardiesyndroom, die beide afwijkingen met een verhoogde hartslag veroorzaken. Dat zorgt vaak voor een benarde situatie.

Ervaring

Terwijl haar hart niet meer klopte, zag Jade alleen maar zwart. Ze zag dus helemaal niks. Maar sinds ze weer leeft, is er iets raars met haar aan de hand.

”Sinds 2011 neem ik ‘vreemde anomalieën’ waar. En dat is niet het enige. Zodra ik een werkend horloge om mijn pols doe, stopt die ermee.”

”Wanneer ik aan het vapen (elektrisch roken) bent en de batterij is maximaal opgeladen, stopt de pen er toch mee. Ook heb ik spookachtige dingen meegemaakt.”

”Ik hoor stemmen en zie dingen die er niet zijn. Soms is het gefluister, maar soms verschijnen er donkere figuren in huis. Ik ben er nu van overtuigd dat het leven doorgaat nadat je hart ermee stopt.”

Niet bang

Haar ervaring heeft er ook voor gezorgd dat Jade niet langer bang is voor het einde van haar leven. ”Ik weet nu dat ik dan nog door zal leven. Zij het op een andere manier.”

Scroll naar boven