Een Italiaanse atleet heeft een nogal ongelukkige race gerent tijdens de 400 meter op de Wereldkampioenschappen atletiek U20 van 2022. Alberto Nonino nam deel aan het evenement met als onderdeel de tienkamp in Cali, Colombia. Hij begon de race goed, totdat het noodlot toesloeg.

Genitale gebied

Terwijl hij goed op dreef was op de middelste baan, vielen de ogen van de kijkers in het bijzonder op zijn genitale gebied. Zijn penis viel er tijdens de race constant uit, aldus sportjournalist David Sanchez de Castro: “Misschien heb ik mezelf slecht uitgelegd. Zijn penis ontsnapte uit de zijkant van zijn korte broek en hij moest hem vasthouden omdat hij niet goed kon rennen, wat normaal is als je jongeheer heen en weer zwaait.”

Beeld: YouTube

Terwijl hij nog aan het rennen was probeerde hij uit alle wanhoop het probleem op te lossen, maar niets leek te helpen. Aan het begin van de race behoorde hij nog tot de koplopers, maar naarmate de race vorderde, en hij de hele tijd in gevecht was met zijn penis, eindigde hij als laatste.

Dit deed hij in een tijd van 51,57 seconden. Het was niet de manier waarop de renner de krantenkoppen wilde bereiken. Toch heeft hij besloten om het van de positieve kant te bekijken. Hij besloot zelfs nog een bericht op Instagram te plaatsen voor al zijn fans.


Like it? Share with your friends!