Is Roger dan toch de fout in gegaan bij temptation island? Wij hebben bewijs..

Tot nu toe zijn de koppels nog sterk en houden ze zich redelijk in.

We hebben natuurlijk toch een beetje hoop dat Heikki of Milou de fout ingaat omdat ze tot nu toe goed bezig zijn om elkaar jaloers te maken en zich door de verleiders te laten verleiden.

Nu komt er toch uit een hele onverwachte hoek een spannend bericht naar voren: Is Roger dan toch in de fout gegaan?

Tijdens een live-sessie op Instagram heeft Roger zich wel heel dubbelzinnig en een beetje schuldig uitgedrukt.. Het gesprek ging zo:
Eerst praat hij over hoe hij en zijn Laura geselecteerd werden. “We mochten op gesprek gaan en achteraf werden we gevraagd om mee te gaan”, vertelt hij aan zijn fans.

Op de vraag van een volger: “Was er daarvoor al een keer bedrog, antwoord Roger het volgende: “Nee, daarvóór was er nog geen bedrog”.

hmmm! Wat zou hij bedoelen met daarvóór? Ik ben heel benieuwd hoe het ze deze week zal verlopen! Zal Roger dan eindelijk hebben toegegeven en zien we dan een tweede Tim in temptation Island? Een roger die niet meer om 7 uur naar bed gaat en misschien wel eindelijk voor Lizzy haar charmes valt?

bekijk het fragment hieronder en beoordeel zelf!

We zijn benieuwd of er ons nog wat spannends gaat gebeuren want tot nu toe vragen wij ons ook af, net als heel Nederland waarom Laura en Roger meedoen! Kijk hieronder mee:

Beelden: RTL