Irritant joch valt meneer lastig in de trein, maar dan komen er twee Polen

Irritant joch valt meneer lastig in de trein, maar dan komen er twee Polen

Op internet zijn beelden opgedoken van een vreselijk irritant ventje, die een man in een trein lastig valt. De jongen gedraagt zich ontzettend debiel en haalt meerdere keren uit naar de meneer, die meermaals vertelt dat hij helemaal geen ruzie wil.

Jongeren

In Nederland komt het ook regelmatig voor. Jongetjes met het formaat van een stokje die zich Allah himself voelen en zich ook zo gedragen.

Ze denken dat ze alles en iedereen aankunnen. Vaak wel in groepsverband. Wat in je eentje, wanneer je 40 kilo weegt…Nee, dat loopt niet goed af.

Onderstaande video is afkomstig van de website Dumpert. De video is, aan de taal te horen, afkomstig uit Engeland. Het joch weet niet van ophouden.

Polen

Herhaaldelijk loopt het joch op de man af, terwijl hij hem meermaals tikken probeert te verkopen. Op gegeven moment is de man het zat. Wanneer hij zelf opstaat, daagt het ettertje hem uit voor een robbertje knokken. Gelukkig hoeft deze man geen vinger te gebruiken.

Wat we in Nederland vaak zien, is dat veel mensen beginnen te filmen. Maar even helpen? Dat blijkt vaak even lastig. In dit geval gaat het anders.

Opeens komen er namelijk twee Polen aangelopen, die de situatie maar al te graag even oplossen. Eentje roept kurwa, terwijl zijn maat het joch tegen de grond gooit. Opgelost. En nog snel ook. Kunnen we in Nederland best een voorbeeld aan nemen.

Filmpje bekijken? Klik dan even op het plaatje:

Irritant joch valt meneer lastig in de trein, maar dan komen er twee Polen

Scroll naar boven