Iris (83) vertelt eindelijk de waarheid over Mohamed (37) en zegt wat iedereen al dacht

Iris (83) vertelt eindelijk de waarheid over Mohamed (37) en zegt wat iedereen al dacht

Iedereen die onze pagina volgt heeft het verhaal van Iris (83) en haar toyboy Mohamed (37) gelezen. Maar wat nog niet iedereen weet is, hoe de twee bij elkaar zijn gekomen. Iris heeft besloten de waarheid op tafel te gooien.

Vreemde relatie

De twee kwamen in het nieuws door hun relatie. Mohamed, een man uit Egypte, viel als een blok voor de 46-jaar oudere Iris uit Engeland.

De twee trouwden uiteindelijk en Mohamed kreeg een visum voor Engeland. Maar daar zou hij niet lang blijven, want Iris knikkerde hem eruit en verving hem met een kat: mr. Tibbs. In een post op Facebook vertelt Iris nu eindelijk wat er tussen de twee gebeurd is.

Facebook

Ze begint: ”Ik wil bij deze de waarheid vertellen over de relatie van Mohamed en mij, vanaf de dag dat hij me contacteerde tot nu.”

”Op 25 juni 2019 kreeg ik een berichtje van hem via Facebook. We werden vrienden. Hij leek me ontzettend aardig, maar was door zijn ouders gedwongen te trouwen. Hij heeft vier kinderen.”

”Toen hij mij een berichtje stuurde, zat hij in een moeilijke scheiding. Hij ‘voelde’ dat ik degene was die hem kon helpen en hij wilde met me praten.”

Iris (83) vertelt eindelijk de waarheid over Mohamed (37) en zegt wat iedereen al dacht

Geld

Volgens Iris viel ze meteen als een blok voor Mohamed. ”Ik heb hem moreel gesteund tijdens zijn scheiding. In 2019 ben ik hem gaan opzoeken in Cairo, Egypte. Hij had foto’s van zichzelf gestuurd en ik zei: ‘Je zult snel iemand vinden, iemand die ook zo knap ik als jij.”

”Onze berichten naar elkaar werden steeds intiemer en in juli 2019 heeft hij mij ten huwelijk gevraagd. Dat was nog voordat ik hem ooit had gezien. In november dat jaar zocht ik hem op. Ik had een paar duizend pond meegenomen om zijn schulden mee te betalen.”

Ik ben een maand gebleven. We probeerden daar om meteen te trouwen, maar we hadden de juiste documenten niet. De Britse ambassade krijgt lucht van Iris’ verblijf en belt haar op.

”Ze belden me op om te vertellen dat ik hem geen geld moest geven. Maar dat was al te laat. De tweede keer dat ik ging, heb ik hem weer geld gegeven. Dit keer 15.000 pond.”

”De derde keer dat ik naar Egypte ging, zijn we eindelijk getrouwd. Ik had 40.000 pond op mijn bankrekening en ik gaf hem mijn pinpas, zodat hij geld op kon nemen als hij iets nodig had.”

Iris (83) vertelt eindelijk de waarheid over Mohamed (37) en zegt wat iedereen al dacht

Visa

Uiteindelijk krijgt Mohamed een visum. Hij mag twee jaar in Engeland verblijven. Om de regels te omzeilen, maakte ze geld over naar zijn rekening. Zo leek het alsof Mohamed zelfvoorzienend was, een van de voorwaarden voor een visum. Dat is dus gelogen.

Mohamed doet in Engeland helemaal niets. Hij zit alleen maar thuis. Op gegeven moment krijgt hij een baan voor acht uur per week. ”Hij bleef me elke dag om geld vragen. Ik gaf hem weer 26.000 pond.”

Genoeg

Iris schrijft: ”Ik heb hem een ultimatum gegeven. Ik zei: geen geld meer. Als ik morgen zou omvallen had ik niet genoeg om de begrafenis te betalen.”

”Maar hij was keihard: ik moest hem meteen 40.000 pond geven. Dat geld had ik helemaal niet.” Mohamed wordt boos en Iris trapt hem uiteindelijk de deur uit.

”Mijn liefde voor Mohamed was oprecht, maar andersom was dat niet zo. Ik heb gekozen met mijn hoofd, in plaats van met mijn hart.”

Scroll naar boven