Iris (83) schopt ‘grote liefde’ Mohammed (37) de deur uit

Iris (83) schopt 'grote liefde' Mohammed (37) de deur uit

Het sprookjeshuwelijk tussen de Britse Iris Jones (83) en haar droomman Mohammed Ibriham (37) uit Egypte is ten einde. Na twee jaar heeft Iris besloten hem te vervangen met een kat. Dat bevalt haar beter.

Facebook

Voor wie het verhaal niet kent: Iris en Mohammed ontmoetten elkaar in 2019 via Facebook. Na wat berichtjes met elkaar uitgewisseld te hebben, boekte Iris een vliegticket naar Cairo.

Daar aangekomen sloegen de vonken tussen de twee razendsnel over. Het gevolg was een innige romance en een huwelijk. In november 2020 gaven de twee elkaar het jawoord.

Iris (83) schopt 'grote liefde' Mohammed (37) de deur uit

Visum

Mohammed wilde graag een visum, zodat hij in Engeland zou kunnen komen wonen. Het duurde even, maar uiteindelijk kreeg de Egyptenaar zijn papiertje.

De twee verschenen in de Britse televisieshow This Morning, waar ze beiden vertelden hoe verliefd ze op elkaar waren en dolblij waren dat ze eindelijk samen konden gaan wonen.

Einde

Maar nu is er een kink in de kabel, want Iris heeft besloten Mohammed eruit te trappen. Het is niet dat ze niet meer gek op hem is. Iris vindt het ‘hard werken’.

Bij This Morning legt ze uit dat de twee voorheen een ‘spetterend leven tussen de lakens’ hadden, maar dat het huwelijk nu ‘ontzettend hard werk’ is.

Iris (83) schopt 'grote liefde' Mohammed (37) de deur uit

”Ik hield veel van Mohammed, maar we waren niet meer actief in bed en hadden voortdurend ruzie over allerlei dingen. Hij werd een ander persoon na zijn visum. Ik heb er geen energie meer voor.”

Kat

”Ik kon er niet meer tegen. Ik ben geen verliefde tiener, maar een vrouw van 83 die rust nodig heeft.” Nu het huwelijk ten einde is, heeft Iris een nieuwe liefde gevonden.”

”Een paar dagen nadat Mohammed is vertrokken, heb ik een nieuwe liefde gevonden. Ik heb Mr. Tibbs geadopteerd uit het asiel.” Inmiddels post Iris dagelijks foto’s van haar nieuwe liefde op Facebook, maar ze schrijft ook ‘lelijke berichten’ over haar ex.

Slimmer dan Mohammed

Recent deelde ze een foto van Mr. Tibbs die eten steelt. Daar schreef ze bij: ”Mr. Tibbs is slimmer dan elke andere man die ik ken. Nog slimmer dan…jullie weten wel wie ik bedoel. Ik voel me heel dom, want dit had ik op voorhand kunnen weten. Alle moeite was voor niks.”

Hoewel het huwelijk ten einde is, blijft Mohammed in Engeland wonen. Hij heeft een visum en mag dus blijven in het land. Doel bereikt 😉

Hieronder kun je een video bekijken van een jaar geleden. Toen waren de twee nog dolgelukkig met elkaar. Of ze deze video zelf nog zo leuk vinden, betwijfelen we.

 

Scroll naar boven