Iris (82) dolgelukkig: Grote liefde Mohamed (36) krijgt visum

Iris (82) dolgelukkig: Grote liefde Mohamed (36) krijgt visum

Iris Jones uit Engeland kwam vorig jaar in het nieuws omdat ze trouwde met Mohamed uit Egypte. Dat is normaliter niet zo bijzonder, maar Iris is 82 en Mohamed 36. Hoewel op liefde geen leeftijd staat, is deze relatie benoemenswaardig.

Volgens veel mensen zou Mohamed alleen getrouwd zijn met Iris voor een visum en haar erfenis. Maar beide beweren dat dit niet aan de orde is en dat ze stapelverliefd op elkaar zijn.

Iris en Mohamed leerden elkaar kennen via Facebook en na enkele maanden besloten de twee met elkaar af te spreken. Al snel werd duidelijk dat Mohamed graag in Engeland wilde komen wonen, maar het stel had veel problemen met papieren die daarvoor nodig zijn.

Waanzinnige seks

Iris is zo gek op haar man dat ze in geuren en kleuren vertelt over de seks die ze hebben. Ze vertelde dolenthousiast dat er ‘een hele bus glijmiddel’ doorheen was gegaan tijdens een bloedhete sessie. Maar soms moeten ze voorzichtig zijn, omdat de broze Iris de jongste niet meer is.

“Wanneer we de liefde bedrijven, kan het soms pijnlijk zijn. Ik kan in het ziekenhuis belanden omdat mijn huid scheurt als we te hevig zijn. Mohamed moet voorzichtig zijn soms omdat mijn huid heel dun is. We hebben dat probleem echter opgelost door het vaker ‘op zijn hondjes’ te doen.”

 

is Mohamed echt bij Iris met slechte bedoelingen? “Sommige mensen vallen ons aan. Waarom? Ik werk en heb een eigen administratie bedrijfje. Ik ben niet bij Iris omdat ik iets nodig heb… Ik ben een rijke man, ik heb zelfs mijn eigen woning in Caïro. Wij zullen voor altijd samen blijven.”

Scroll naar boven