Interview met Peter Gillis ontspoort volledig: ”Jij hebt een heel groot probleem”

Interview met Peter Gillis ontspoort volledig: ''Jij hebt een heel groot probleem''

Peter Gillis is in woede ontstoken tijdens een interview met Jeroen Holtrop van De Telegraaf. De miljonair was niet gediend van een bepaalde vraag en werd helemaal gek. ”Als jij dit gaat uitzenden heb je een groot probleem!”

Nieuw seizoen

De Telegraaf ging bij Peter langs om te praten over het nieuwe seizoen van Massa is Kassa. Dat wordt alweer seizoen 10 van de serie, die nog steeds hoog scoort in de kijkcijfers.

Holtrop vraagt aan Peter wat we kunnen verwachten. ”Het is natuurlijk het eerste seizoen zonder Nicol erbij. Dus dat is al weer iets nieuws.”

”Ik heb mijn rouwtijd inmiddels gehad. We zijn 1 december (?) uit elkaar gegaan en we zitten nu in mei. Dus we gaan lekker verder zonder Nicol.”

Interview met Peter Gillis ontspoort volledig: ''Jij hebt een heel groot probleem''

Wat gaan we zien?

De kijkers krijgen een hoop leuke beelden te zien, volgens Peter. Zij kunnen zien hoe Gillis verhuist naar een ‘paleis’ en hoe hij nieuwe meubels koopt.

Ook laat hij zien hoe de parken weer worden opgestart en hoe het renoveren van zijn kasteel verloopt. ”Daar ga ik in 2025 wonen. Verder komen ook de bekende personages weer voorbij.

Dwangsom

het interview verloopt heel gezellig, maar dan begint Holtrop ineens over de dwangsom die de gemeente Terneuzen aan hem heeft opgelegd. Het gaat om een bedrag van 200.000 euro.

Jeroen: ”Wat vind je hier eigenlijk van?”

Peter: ”Ja, kijk daar moeten juristen naar kijken. We zijn er natuurlijk tegen in beroep gegaan, dus dat wachten we met een gerust gevoel af.”

De verslaggever vraagt de multimiljonair waarom hij in beroep is gegaan. Hij noemt de dwangsom onterecht, maar laat het verder over aan juristen

Negativiteit

Holtrop besluit Gillis vervolgens uit de tent te lokken en merkt op dat er veel negativiteit heerst rondom zijn persoon: ”Ik zat een beetje te Googelen op je naam.”

Vervolgens noemt hij wat resultaten op die niet tot de verbeelding spreken. Peter nuanceert dat allemaal: ”Ik werk 7 dagen per week. Het lijkt wel ondernemertje pesten.”

Volgens Peter doet hij niets raars. ”Hoge bomen vangen nu eenmaal veel wind. Ik ben een hardwerkend iemand die zijn eigen kapot gewerkt heeft.”

Interview ontspoort

Toch laat Holtrop niet los. Hij wil van Peter weten wat er precies waar is rondom de geruchten en wat er niet klopt. Daarop wordt Peter helemaal gek.

”Jij wil het alleen maar over negativiteit hebben. Je zou komen filmen voor positieve dingen, zoals de nieuwe serie. Ik doe hier niet meer aan mee.”

”Sterker nog, als jij dit gaat uitzenden heb jij een heel groot probleem! En nu stoppen met filmen en nooit meer terugkomen hier.”

Zien: Peter Gillis ontploft tijdens interview

 

Scroll naar boven