Influencer met de grond gelijk gemaakt nadat ze foto’s maakt met haar dode vader

Een influencer op sociale media heeft haar Instagram-account verwijderd nadat ze foto’s van zichzelf had gepost op de begrafenis van haar vader. Jayne Rivera poseerde voor de camera naast de open kist van haar vader en voegde een bijschrift toe met de tekst: “Vlinder vliegt weg. Rip Papi, je was mijn beste vriend. Een goed geleefd leven.”

Kritiek

Naar verluidt had ze ook de hashtag #dadless toegevoegd bij de foto. De serie van acht foto’s toonde haar glimlachend, smeulend over de ene schouder en de andere kijkend met haar handen in gebed in elkaar gevouwen.

Hoewel ze zelf dacht dat het een ontroerend eerbetoon was, waren haar volgers allesbehalve gecharmeerd van de actie. Sindsdien heeft de dame in kwestie haar hele account inactief gemaakt toen ze erachter kwam dat haar actie een nachtmerrie bleek te zijn.

Jayne had een indrukwekkende 84.000 volgers op Instagram en meer dan 300.000 volgers op TikTok opgebouwd door te posten over mode, reizen en ook poseren in badkleding. De influencer heeft op geen van haar accounts een openbare verklaring afgelegd over de gevolgen en heeft ook geen excuses aangeboden.

a

Laat een reactie achter

Scroll naar boven