Ines (43) trouwde zes dagen voordat haar man stierf en is nu de trouwring kwijt

De 43-jarige Ines Geudens uit Putte (Heist-op-den-Berg) verkeert momenteel in veel verdriet. Vorig jaar trouwde ze met haar grote liefde Steve De Doncker (45), die zes dagen na het huwelijk overleed. Maar nu is ze de trouwring verloren…

”In april 2017 werd bij Steve een vlekje op zijn huid gevonden. Dat bleek kwaadaardig. De melanoom werd weggenomen, maar anderhalf jaar later werd er weer een plekje ontdekt. Eind 2020 had Steve uitzaaiingen in de lymfeklier van zijn lies. Immuuntherapie bleek niet te helpen en uiteindelijk is Steve op 31 augustus 2022 gestorven.

Trouwen

Het overlijden kwam dus niet helemaal onverwacht. Toch beslisten Ines en Steve om zes dagen voor zijn dood nog in het huwelijksbootje te stappen. En – uiteraard – hoorde daar een prachtige ring bij, met binnenin een gravure van hun namen.

Ring kwijt

Afgelopen vrijdag ging Ines voor het eerst sinds het overlijden van haar man weer naar buiten. Ze bezocht samen met hun dochter een dansvoorstelling in de Arenbergschouwburg. Ze ging met de trein naar Antwerpen en via de De Keyserslei, de Kipdorpvest en Hopland kwam ze uit in restaurant Balls & Glory op het Theaterplein, waar ze eerst nog een hapje zouden eten.

Ines denkt dat ze de ring kwijt is geraakt tussen het Centraal Station en het Theaterplein. ”De ring zat ook niet meer stevig om mijn vinger. Door al het verdriet ben ik behoorlijk afgevallen. Ik ben er kapot van en wil de ring graag terug. Ze hoopt dat mensen haar kunnen helpen.

Scroll naar boven