Ineke (44): ”Carnaval is voor mij het feest om lekker vreemd te gaan”

Ineke (44): ''Carnaval is voor mij het feest om lekker vreemd te gaan''

In de Telegraaf-rubriek ‘Tussen de lakens‘ kunnen lezers bijzondere verhalen over hun seksleven insturen. In de inbox zat deze week een verhaal van Ineke (44), die carnaval aangrijpt om haar man te bedriegen. En dat niet slechts een keer doet.

Ineke (44): ''Carnaval is voor mij het feest om lekker vreemd te gaan''

Helemaal los met carnaval

”Het gehele jaar zijn mijn man en ik twee hardwerkende en brave ouders. Maar met carnaval gaan we helemaal los. Dan zijn er andere regels. Het komt altijd wel voor dat we met een ander zoenen. Dat is geen punt, we lachen er zelfs om. Maar ik ben nu twee keer met een andere man naar bed gegaan.”

”De eerste keer was ik pas net getrouwd met Pieter. We waren elkaar kwijtgeraakt in het feestgedruis en opeens stond er een stomdronken jongen voor me die strooide met complimentjes. Ik was er erg gevoelig voor en we zijn toen samen richting een tuin van onbekende mensen gegaan.”

”Daar hebben we het stiekem gedaan. Toen ik terugkwam stond Pieter ineens voor me. Hij leek niets door te hebben en ik heb gedaan alsof er niets aan de hand was. Dit ging wel even wat verder dan zoenen, maar ik besloot om mijn man niet te vertellen wat ik had gedaan.”

Weer vreemdgegaan

”Maar vier jaar geleden overkwam het me weer. Ditmaal was er een ontzettend jonge gast, ik schat van een jaar of twintig, die me verleidde. We waren allebei ontzettend dronken en ik ben er stiekem tussenuit gepiept. De jongen bleek twee straten verderop een appartementje te huren.”

”Toen we binnenkwamen veegde hij zijn tafel schoon, gooide mij erop en nam me heerlijk. Ik was wel nog zo alert om even te vragen of hij een condoom wilde gebruiken. Dat had ik de vorige keer niet gedaan waardoor ik bang was dat ik misschien een soa zou oplopen.”

”Het is in principe niet mijn bedoeling om vreemd te gaan. Maarja, carnaval he. En tegen Pieter zeg ik gewoon lekker niets. Wat niet weet, wat niet deert.”

Scroll naar boven