‘Ik voel me stom’, zegt 60-jarige nadat ze al haar spaargeld kwijt is aan Sri Lankaanse toyboy

'Ik voel me stom', zegt 60-jarige nadat ze al haar spaargeld kwijt is aan Sri Lankaanse toyboy

Zoals gemeld door de Daily Mirror, was Diane De Zoysa (60) gestrand in Sri Lanka en in de schulden nadat haar 26-jarige echtgenoot Priyanjana De Zoysa werd vermoord. Ze slaagde er uiteindelijk in om op 20 november meer dan een jaar na zijn dood naar Schotland terug te keren. De voormalige gemeenteambtenaar heeft haar hele leven gespaard om met hem te trouwen en de rest van haar leven met hem te leven, omdat ze dacht dat hij van haar hield, maar besefte onlangs dat hij dat niet deed. Haar totale spaargeld bedroeg meer dan €100.000, waarvan ze een huis voor hen kocht en verschillende dingen voor hem kocht.

Diane verkocht haar huis in Musselburgh, East Lothian, ongeveer twee jaar geleden en gebruikte het geld om een ​​huis voor hen in Sri Lanka te bouwen. Tegelijkertijd kocht ze voor Priyanjana een busje in Ahungalla, ten zuiden van de hoofdstad Colombo.

Ze realiseerde zich onlangs dat hij duidelijk niet van haar hield en voelt zich nu stom voor alles wat ze voor hen heeft gedaan. Haar man werd vermoord door gangsters in Sri Lanka, waardoor ze in het land achterbleef zonder geld om naar huis te gaan. Na een vlucht van 20 uur landde ze uiteindelijk op het vliegveld van Edinburgh.

Na de dood van haar man mocht Diane het huis niet verkopen van de familie van Priayanjana. Ze hielden haar thuis en lieten haar niet vertrekken, waardoor ze al haar vrijheid wegnamen, alsof ze huisarrest had. Ze eisten ook dat ze hen elke maand geld uit haar pensioen zou geven. Ze beweert dat ze helemaal nergens naar toe mocht, zelfs niet naar het strand of naar de winkel. Na bijna een jaar lukte het haar om weg te komen van de familie en met een paar vrienden te leven.

Ze voelt zich nu ‘stom’ omdat haar familie en al haar vrienden haar dit hadden afgeraden en haar vertelden dat het allemaal om het geld ging, maar ze weigerde hen te geloven. Ze had de indruk dat hij verliefd op haar was, net zoveel als zij van hem hield. Diane betaalde €63.000 voor het huis dat ze voor haar en haar man bouwde. Het huis werd dichtbij het huis waar zijn familie woonde gebouwd. Ze besteedde €34.000 aan een minibus voor hem.

vrouw met sri lankaanse toyboy

Ze heeft niet alleen al het geld uitgegeven dat ze heeft gespaard, maar is ook ongeveer €4.000 verschuldigd aan haar creditcardmaatschappij. Nu ze naar huis is teruggekeerd, wil ze haar leven weer oppakken en een nieuw hoofdstuk beginnen. Ze is van plan contact op te nemen met haar lokale raad en een advocaat en alle hulp in te nemen die ze kan krijgen, omdat ze de rest van haar leven niet van haar pensioen kan leven. Ze vermoedt ook dat haar man haar bedroog en een andere vrouw had nadat ze wat papierwerk had gevonden tijdens het doornemen van zijn persoonlijke bezittingen.

toyboy en zijn vrouw

De twee ontmoetten elkaar toen ze in 2011 op vakantie was in Sri Lanka. De twee deelden een korte zomerromantiek tijdens haar verblijf terwijl hij een werknemer was in het hotel waar ze woonde. Ze hielden contact, zelfs na haar vakantie en zeven maanden later keerde Diane terug naar Sri Lanka om met hem te trouwen. In 2015 nam ze een besluit en verliet haar hele leven in Schotland en verhuisde naar Sri Lanka. Ze gelooft nu dat hun hele relatie vanaf het begin om het geld ging.

foto van getrouwd stel

Aanvankelijk vroeg hij niet altijd om geld en speelde hij het langzaam aan. Nadat ze naar Sri Lanka was verhuisd, begon hij haar regelmatig om geld te vragen. Hij liet het lijken alsof hij echt verliefd op haar was en altijd erg aanhankelijk was, haar smeekte om naar zijn stad te verhuizen. Al haar vrienden waren bezorgd over hun relatie, maar ze wilde hen ongelijk bewijzen. Ze zei ook dat ze nog nooit zo verliefd op iemand anders was geweest en dat is de belangrijkste reden dat ze wilde bewijzen dat iedereen ongelijk had.

Priayanjana werd vorig jaar vermoord nadat hij drie keer was neergeschoten door mensen die hem voor zijn geld hadden gechanteerd. Ze kwam erachter dat hij rijk was en vonden het niet leuk dat hij een mooi huis, een minibus, een tuk-tuk en ook veel contant geld had. Sommige rapporten suggereren zelfs dat de mensen die hem probeerden af te persen voor geld zijn eigen vrienden waren die erg jaloers waren geworden op zijn levensstijl.

Diane probeert nu met behulp van een advocaat ten minste een deel van het geld dat ze aan haar overleden echtgenoot en zijn gezin heeft uitgegeven terug te krijgen. Ze heeft besloten zichzelf op te pakken en verder te gaan met het leven. Ze hoopt dat ze een behoorlijk bedrag terug kan winnen, vooral na de manier waarop ze door zijn familie is behandeld, gedwongen om weg te rennen en met vrienden samen te leven totdat ze het zich kon veroorloven om het land te verlaten.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven