”Ik moet mijn huisbazin 12.000 euro betalen, nu eist ze dat ik in ‘natura’ betaal”

''Ik moet mijn huisbazin 12.000 euro betalen, nu eist ze dat ik in 'natura' betaal''

De Britse krnt Daily Star heeft net zoals bijvoorbeeld De Telegraaf en Het Laatste Nieuws een rubriek op hun website, waar lezers vragen kunnen insturen. Ene ‘Jane’ beantwoord die vraag en komt met advies voor diegene.

Huisbazin

Dit keer kreeg Jane een vraag van een man die een nogal opmerkelijk verhaal over zijn huisbazin deelde. Althans, het was meer een verzoek dat hij kreeg.

''Ik moet mijn huisbazin 12.000 euro betalen, nu eist ze dat ik in 'natura' betaal''

De man schreef: ”Ik ben mijn voormalige huisbazin nog veel geld schuldig. Ze zegt dat ik het kan terugbetalen door s*ks met haar te hebben.”

”Ze zegt dat ik elke vrijdagavond naar haar woning kan komen en haar ‘blij mag maken’. Ik vind haar heel aardig, maar op deze manier voel ik me in het nauw gedreven.”

”Ik vrees dat wanneer ik niet voldoe aan het verzoek, ze mijn schuld zal doorspelen aan een incassobureau. En die zijn niet zo geduldig.”

Puinhoop

De man schrijft dat hij in 2018 een woning huurde van de vrouw. Hij was toen zelfstandig ondernemer en verdiende een lekker salaris. ”Ik werkte in clubs als DJ, maar ik gaf ook veel uit. Ik kocht veel drank en pronkte met mijn geld. Ook kocht ik designerkleding en een mooie auto.”

”Maar toen kwam het coronavirus en ging alles op slot. Ik had zoveel uitgegeven dat ik mijn rekeningen niet meer betalen kon.”

”Ik vroeg toen uitstel van betalen aan mijn huisbazin, maar ik had ook geen belastingaangifte gedaan. Toen kreeg ik ook nog een boete.”

Lening

”Ik heb haar (de huisbazin) om een lening gevraagd, omdat ik in de veronderstelling was dat ik geld zou erven van mijn opa die er slecht aan toe was. Maar toen hij eenmaal was 0verleden, liet hij mij niets na.”

”Ik stond diep in het rood en had hier niet op gerekend. Momenteel werk ik bij mijn oom en woon in bij mijn zus in. Het is niet fijn.”

Triootje

De man vervolgt: ”Mijn voormalige huisbazin is me niet vergeten. Ik wilde haar terugbetalen met klusjes zoals tuinieren en schilderen. Daarop zei ze dat ze iets pittigers in gedachte had.”

”Ze somde allerlei gunsten op die ik kon verlenen. Maar tot mijn verbazing waren die allemaal s*ksueel getint. Het ging erg ver. Ik zou een rollenspel moeten doen, terwijl ze ook een trio wil waarbij haar zus is betrokken. Ze is pas net vrijgezel en is s*ksueel gefrustreerd.”

''Ik moet mijn huisbazin 12.000 euro betalen, nu eist ze dat ik in 'natura' betaal''

”Wat het nog vervelender maakt, is dat ze veel contacten heeft met mensen waar ik liever geen problemen mee heb. Je kunt het beschouwen als de onderwereld. Help!”

Advies

Jane heeft een advies voor de man. ”Je zult haar terug moeten betalen. Ga in gesprek met je zus of oom en leg uit wat er aan de hand is. Probeer met je huisbazin tot een verstandige oplossing te komen en geef eerlijk aan wat jouw gevoelens hierbij zijn. Ze moet begrijpen dat s*ks geen oplossing is.”

Afbeelding: Drazen Zigic – Freepik

Scroll naar boven