”Ik heb een micropenis: Dit is hoe ik dat aan mijn dates vertel”

''Ik heb een micropenis: Dit is hoe ik dat aan mijn dates vertel''

Een man die rondloopt met een micropenis in zijn broek gaat viraal nadat hij heeft onthuld hoe hij zijn dates informeert over wat hen te wachten staat tussen de lakens.

De man, die anoniem wil blijven maar docent anatomie is, deelt zijn verhaal op het forum ‘Ask Me Anything’ op Reddit. The New York Post heeft het overgenomen.

Gebruiker LsZen7 zegt dat zijn mannelijke lid in slappe toestand slechts 1/4e inch is. Dat is omgerekend 0.635 centimeter. Dat is meer dan zes keer kleiner dan de drempel voor een micropenis.

Kind

De man beschrijft dat hij als kind ontdekte dat zijn pipi erg klein was. ”Ik herinner me vaag dat ik op mijn zesde met mijn ouders naar de dokter ging.

De Redditor zei dat hij voor het eerst ontdekte dat hij een ‘micropenis’ had toen hij als kind met zijn ouders naar de dokter ging. Naarmate ik ouder werd, heb ik ermee leren leven.”

”Op de middelbare school zag ik echter dat mijn geslachtsdeel nauwelijks was gegroeid sinds ik een kind was. Als ik ging daten liep ik altijd rond met een geheim.”

Ongemakkelijk

Dat kan nogal ongemakkelijk zijn, wanneer je een vrouw versiert en er sprake is van intimiteit. De man pakt het naar eigen zeggen als volgt aan:

”Ik maak me er nooit zorgen over. In de beginfase waarin je elkaar leert kennen en sexy gesprekken op tafel komen, ben ik gewoon eerlijk.”

”Ik vertel mijn dates gewoon dat ik een micropenis heb. In het verleden deed ik het anders. Wanneer we in de slaapkamer belandden, haalde ik hem gewoon uit mijn broek en hoopte ik op het beste.”

”Dat heeft vaak voor vernederende situaties gezorgd. De meeste vrouwen met wie ik ben geweest, waren erg teleurgesteld. Het wordt dan een ongemakkelijke en gênante ervaring,”

Meer problemen

Naar eigen zeggen heeft de man niet alleen last van zijn micropenis in de slaapkamer. ”Ik ben jarenlang gepest en door veel mensen uitgelachen.”

Scroll naar boven