‘Ik haat n****s’ op student zijn borst getekend – weigert excuses te maken

Een student die tijdens een drankspelletje een hakenkruis en de zin “I hate n****s” op zijn borst had staan, heeft geweigerd zich te verontschuldigen nadat de universiteit een onderzoek startte.

Racistische leuzen

De school begon het onderzoek nadat er een schokkende foto opdook van een student met een racistische leus en een nazi-symbool op zijn borst. De onbekende student aan de University of Central Lancashire beweert dat zijn vriendin, die zelf gekleurd is, de racistische leuzen op zijn borst tekende tijdens een drinkspelletje.

Toch heeft de niet bij naam genoemde student geweigerd zich te verontschuldigen voor de tekeningen die op zijn borst waren gezet. Hij beweerde dat de woorden door zijn vriendin waren getekend en zei hierover: “Ik had geen controle over wat er werd geschreven”, aldus Wales Online.

bron: pehalnews

‘Teken het meest aanstootgevende ding mogelijk’

Hij beweerde dat het incident gebeurde nadat er aan zijn vriendin was gevraagd om “het meest aanstootgevende ding mogelijk te schrijven” als onderdeel van een drankspel, ze speelden en voegde eraan toe dat hij er niet mee instemde dat de foto werd genomen.

De student verklaarde dat degene die het had getekend, zelf een persoon van kleur was: Hij vertelde nieuwssite The Tab: “Het was onderdeel van een drankspel waarbij ik mijn vriendin moest laten schrijven wat ze wilde op mijn borst. De persoon die dat schreef is zwart en koos dat bericht ironisch genoeg.

“Zoals iedereen die daar die avond was zal bevestigen, had ik absoluut geen controle over wat er werd geschreven en stemde ik er niet mee in dat er foto’s werden gemaakt. Ze worden nu gebruikt om mij aan te vallen, zoals de persoon met deze foto’s heel goed weet, ik had geen macht van de situatie.

University of Central Lancashire Preston Campus Tour 2020

“Hoewel ik erken dat deze afbeeldingen en hun inhoud zeer schadelijk en walgelijk zijn, zal ik me niet verontschuldigen omdat, zoals ik al zei, ik er niet verantwoordelijk voor was. Ik wil er ook op wijzen dat de reden dat ze dat schreef, is omdat de app we gebruikten zei om het meest aanstootgevende ding mogelijk te schrijven.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven