Iedereen dacht dat zijn vrouw niet at, maar toen begon ze te praten

Lachen maakt ons niet alleen vrolijker. Artsen ontdekten dat het pijn kan verlichten en zelfs kan helpen bij het bestrijden van ziektes. Dus ga maar door, lach om dit schitterende verhaal!

Een ouder echtpaar liep een fastfoodrestaurant binnen. Ze bestelden één hamburger, één frietje en één drankje.

De oude man pakte de hamburger en sneed hem voorzichtig in tweeën. Hij gaf de ene helft aan zijn vrouw, vervolgens telde hij de frietjes zorgvuldig en verdeelde ze in twee stapels. Één voor zijn vrouw en één voor hem.

grappig

Hij nam een slokje van zijn drankje, zijn vrouw nam een slok en zette het vervolgens tussen hen in. Terwijl hij zijn eten begon op te eten, bleven de mensen om hen heen kijken en fluisteren ‘Dat arme oude paar – alles wat ze zich kunnen veroorloven is één maaltijd voor hen beiden’.

Terwijl de man zijn friet begint op te eten, komt er een jongeman aan tafel. Hij biedt beleefd aan om nog een maaltijd voor het oude stel te kopen.

De oude man antwoordt dat het niet hoeft – ze zijn gewoon gewend alles te delen.

De mensen merkten dat de kleine oude dame geen hap had gegeten. Ze zit daar te kijken hoe haar man eet en af ​​en toe neemt ze een slok van het drankje.

Weer komt de jongeman naar hen toe en smeekt hen nog een maaltijd voor hen te laten kopen.

Deze keer zegt de oude vrouw ‘Nee, dank u, we zijn gewend alles te delen.’

Toen de oude man klaar was en zijn gezicht netjes met het servetje afveegde, komt de jongeman opnieuw naar de kleine oude dame die nog geen enkele hap had genomen en vroeg: ‘Mag ik vragen waar je op wacht?’

De oude vrouw antwoordt … ‘MIJN TANDEN.’
 
tanden

Ik kwam niet meer bij! Deel dit op Facebook als je ook moest lachen!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven