Huis op Funda staat vol met sm-spulletjes, maar de foto op zolder gaat pas echt te ver

Huis op Funda staat vol met sm-spulletjes, maar de foto op zolder gaat pas echt te ver

Mensen die hun woning graag willen verkopen, doen dat soms via Funda. Om je stulpje onder de aandacht te brengen, kun je verschillende tactieken toepassen. Zo pleuren verkopers vaak een te lage prijs neer, om kopers te lokken.

Dat heeft dan weer tot gevolg dat mensen tegen elkaar gaan opbieden. Wat ook kan, is te veel voor je huis vragen. Dat zorgt juist dat mensen daar iets onder gaan zitten en zelf vinden dat ze een goede deal gaan sluiten. Terwijl ze dus eigenlijk nog steeds te veel betalen.

Foto’s

Een van de meest belangrijke dingen om te doen als je een woning wilt aanprijzen, is het maken van foto’s. Die moeten wel duidelijk zijn, zodat mensen precies weten wat ze gaan aanschaffen.

Ook al is je huis een rotzooi, voor de foto’s kun je maar beter alles even netjes maken. Al is het maar voor de schijn. Maar niet iedereen interesseert dat iets.

Zo zijn we in het verleden meermaals op bizarre voorwerpen gestuit die mensen laten rondslingeren, of aan muren hebben hangen.

SM

Onderstaande advertentie is te vinden op het Instgram-account van al het moois. De man die zijn woning te koop aanbied wil graag opvallen bij potentiële kopers.

Hij heeft hiervoor echter een nogal opmerkelijke tactiek gekozen. De man heeft namelijk een aantal genotsknotsen door de woning verspreid liggen.

En daar stopt het niet, want zo te zien is de verkoper ook niet bepaald vies van slaafje en slavinnetje spelen. Dat merken we op door, laten we zeggen, een aantal expliciet aantal voorwerpen.

Bizarre foto

Volgens de tekst in de advertentie is de man ‘genoodzaakt’ te verhuizen. Hij had geen tijd om alles netjes op te ruimen. Hij schrijft: ”Vanwege privé omstandigheden zijn wij namelijk genoodzaakt onze vrijstaande woning op de Skoallikkers 20 in Augustinusga te verkopen.”

”We hebben hier ruim drie jaar met veel plezier gewoond. Helaas het laatste halfjaar met iets minder plezier echter treft de woning hier totaal geen blaam.”

”Ik heb de foto’s bijgevoegd om een beeld te geven van onze woning. Wel dient gezegd te worden dat de foto van de tuin niet helemaal een reëel beeld weergeeft. Dit omdat ik halverwege het project (net zoals altijd) ben gestopt.”

Uiteraardgaat het om een grapje (de man heeft vermoedelijk fotoshop gebruikt, maar bekijk voornamelijk de laatste foto even. Die slaat werkelijk alles:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)

Scroll naar boven