Huilende dochter filmt de verpleegster van stervende vader en onthult haar ‘behandeling’

Wanneer een ziek persoon het ziekenhuis binnenkomt, wordt van medische professionals verwacht dat zij alle noodzakelijke methoden gebruiken om de gezondheid van hun patiënten te waarborgen. Het is tragisch voor de verzorgers van het ziekenhuis die verantwoordelijk zijn om de patiënten het zo comfortabel mogelijk te maken gedurende de laatste maanden, dagen of zelfs uren van hun leven.

Toen een oudere man in het Bronson Hospital in Kalamazoo (Michigan) werd geplaatst, was zijn dochter er vaak om hem te bezoeken. Maar op een dag zag ze wat één van de verpleegsters van haar vader aan het doen was en ze wist meteen dat ze de gebeurtenis moest filmen.

Robert Olson leek in uitstekende gezondheid te verkeren toen hij op 85-jarige leeftijd met pensioen ging. Kort daarna begon zijn toestand snel te verslechteren, hij kreeg ademhalingsproblemen en moest vechten voor zijn leven.

Zijn familie had het er moeilijk mee en had hun twijfels over de gezondheid van Robert en dat hij in het hospice-afdeling in het ziekenhuis werd geplaatst. Verpleegster Brenda Buurstra werkt bij de hospice-zorg en stond erom bekend om haar goede zorg met de patiënten en hoe ze hen het zo comfortabel mogelijk maakt.

De verpleegster uit Kalamazoo (Michigan) begon Robert te verzorgen en al snel vormden ze een speciale band. In de hoop om de laatste dagen van het leven van haar vader met hem door te brengen, ging dochter Roberta Roberta haar oudere vader in het hospice opzoeken om zijn gezondheid en kwaliteit van leven te controleren.

Na haar aankomst merkte ze al snel op dat verpleegster Brenda niet dezelfde mate van zorg verleende als de anderen. Vervolgens wijdde ze haar tijd in het ziekenhuis om anderen te informeren over de ongebruikelijke behandeling van de verpleegster …

Volgens WWMT nam Roberta in het geheim verpleegster Brenda Buurstra op die haar oudere vader een onorthodoxe manier van behandeling aanbood. Robert had zuster Brenda verteld dat hij van het liedje “You Light up My Life” hield. Toen besloot Brenda het ondenkbare te doen wat niemand aan zag komen!