Hugo De Jonge trekt grens: ‘knuffelen mag weer, maar doe dit niet’

Hugo de Jonge liet weten dat 25 september 2021 een feestdag is! De anderhalvemeterregel gaat ons verlaten, en we mogen weer knuffelen. Maar, Hugo de Jonge waarschuwt: “Geef elkaar nog even geen hand”

Geen handen

Hugo de Jonge zei: “We hebben zoveel moeite met elkaar gedaan om hier met elkaar te komen. Het is een feestdag”. Dit betekent wel dat iedereen een coronatoegangsbewijs moet laten zien als ze naar de horeca of naar een evenement willen. Hugo de Jonge vraagt wel om rustig te blijven.

“Maar als je wilt mopperen, mopper dan op het virus. Of desnoods op mij. Maar ga niet mopperen tegen iemand bij de deur die om een bewijs vraagt.”

Echter vindt Hugo de Jonge het nog te vroeg om handen te geven. Hij vindt knuffelen een betere oplossing. “Laten we het stap voor stap doen. Niet alles tegelijk. Handen schudden zou ik nog even niet doen.”

Helaas kunnen we nog niet van alle maatregelen afscheid nemen. We moeten namelijk nog steeds mondkapjes op in het openbaar vervoer. Je mag voortaan wel op het station lopen zonder de kapjes!

Zie jij 25 september als een feestdag? Laat het ons weten in de reacties!

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven