Hotelmedewerkers vertellen hun meest shockerende verhalen

hotelmedewerkers

De Whisper-app is een online community waar anonieme personen hun verhalen en gevoelens delen. De horeca kent al zijn hoogte- en dieptepunten. Dit is vooral het geval als je in een hotel werkt, waar allerlei mensen logeren. Deze hotelmedewerkers delen de meest schokkende dingen die ze op hun werk hebben gezien.

Werken in hotels

Als er één baan is waar medewerkers gekke verhalen over te vertellen hebben, is het wel het werk in een hotel. Eerder schreven we over de meest bizarre anekdotes over gynaecologen. Dit keer is het de beurt aan hotelmedewerkers. Toen we deze quotes voor het eerst lazen, wisten we niet zo goed wat we moesten denken.

“We zagen dat een vrouw aan het bevallen was in de gang. Gelukkig waren zij en de baby oké.”

“Het meest bizarre wat ik heb meegemaakt is dat een man en zijn hond twee weken in de bezemkast woonde.”

“Een man was aan het slaapwandelen door de personeelsgang.”

“In het hotel waar ik werkte hadden we een bizarre hoeveelheid orgies en zelfmoorden (niet gerelateerd).”

hotel

“We hadden een ‘bespookte hotelkamer’ waar een gast ooit zelfmoord had gepleegd. Niemand wilde daar slapen. Zeker na een aantal ‘incidenten’.”

“Een gast had een vodoopop gemaakt van tampons in de wasbak laten liggen.”

“Ik moest ooit roomservice naar een kamer brengen waar de gasten ongegeneerd cocaïne aan het snuiven waren van de kont van de stripper.”

“Een gast liet een hele tas vol met dildo’s achter op de kamer. Ik wist niet zo goed wat ik ermee aan moest.”

Wil je meer grappige verhalen lezen over de meest uiteenlopende beroepen? Houdt onze website dan goed in de gaten, en vergeet dit artikel niet te delen met al je vrienden en familie op Facebook.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven