Hotelgast ruikt ‘vreemde geur’ in kamer, ontdekt lijk onder zijn bed

Hotelgast ruikt 'vreemde geur' in kamer, ontdekt lijk onder zijn bed

Een man die een mooie hotelkamer had geboekt in de Chinese regio Tibet rook een nogal aparte geur in de kamer. Hij dacht eerst dat hij zweetvoeten had, todat hij onder zijn bed keek. Daar lag namelijk een lijk en die lag er al eventjes.

Een dutje doen

Volgens De Telegraaf gaat het om hotel Guzang Shuhua Inn. De karakteristieke houten balkons en lampen zijn erg geliefd bij met name influencers.

Toen de man de geboekte kamer betrad, besloot hij om eventjes te gaan liggen en een dutje te gaan doen. Toen werd al erg misselijk van de walgelijke geur.

De man dacht echter dat zijn voeten de oorzaak waren van de geur en deed verder geen onderzoek in de kamer. Na het eten rook hij de geur echter nog steeds.

Hotelgast ruikt 'vreemde geur' in kamer, ontdekt lijk onder zijn bed

Lijk onder het bed

Daarop ging de man naar de receptie, waar hij om een andere kamer vroeg. Terwijl hij zijn spullen pakte, keek hij onder het bed. Hij raakte compleet in paniek.

De politie heeft het lichaam daarna onder het bed vandaan gehaald. De hotelgast heeft zijn dna moeten afstaan, maar wordt niet verdacht van iets.

Degene die wel wordt verdacht, is inmiddels opgepakt. Het blijkt te gaan om de vorige boeker. Het is niet duidelijk hoe het kan dat hotelpersoneel de kamer niet goed gereinigd heeft en erger nog: hoe het hen is ontgaan dat er iemand onder het bed lag.

Details over de zaak zijn vooralsnog onbekend. Tegenover lokale media meldt de Chinese hotelgast dat hij nog altijd erg bang is en moeite heeft met slapen. Ook liet hij een recensie achter waarin hij zijn gruwelijke verhaal deelde.

Scroll naar boven