Hotelgast ontdekt geheime doorgang in kledingkast, raakt in shock als ze gaat kijken

Hotelgast ontdekt geheime doorgang in kledingkast, raakt in shock als ze gaat kijken

Een vrouw die onlangs een hotelkamer had geboekt kreeg de schrik van haar leven toen ze tot haar verbazing een geheime doorgang ontdekte in de kledingkast. 

Kledingkast

Wanneer je een hotelkamer boekt sta je er vast niet bij stil dat wanneer je de kledingkast opent, er een verborgen ruimte achter de platen van de kledingkast zit verscholen. Toch?

Toch gaan de meeste mensen die een kamer in een hotel boeken op onderzoek uit. Even kijken waarvoor je nu precies betaald hebt. Je test het bed, kijkt in de badkamer en opent de kast.

De vrouw die recent een kamer boekte in een hotel in Chili, keek in de kledingkast en zag dat de achterwand niet helemaal correct aan elkaar zat.

Daardoor kon ze zien dat er een ruimte achter de kast zat. Diana Álvarez, afkomstig uit Mexico, heeft alles gefilmd en de video op TikTok gedeeld.

Hotelgast ontdekt geheime doorgang in kledingkast, raakt in shock als ze gaat kijken

Openen met kamersleutel

Diana zag dat de achterkant van de kast bestond uit twee delen. Zoals te zien gebruikte ze haar hotelsleutel (een kaart) om de wand te ‘openen’.

En dan schrikt ze zich in tienen, want achter de kast blijkt een verborgen ruimte te zitten. De video gaat verder want Diana besluit om te gaan kijken.

In de ruimte blijkt een deurtje te zitten. Als ze die opent komt ze terecht in een donkere, spookachtige tunnel. Onder de video heeft Diana geschreven: ”Stel je voor dat je dit aantreft in je hotelkamer. Spookachtig. Hoe bizar.”

Viraal

Op het moment van schrijven is de video meer dan vijf miljoen keer bekeken. Mensen reageren er massaal op en dragen ontzettend veel suggesties aan waarvoor de kamer zou kunnen dienen.

Iemand schrijft: ”Wees voorzichtig, je weet nooit wat hier kan gebeuren. We leven is tijden waarin onze veiligheid al lang niet meer zeker is. Mensen verdwijnen zomaar en keren niet terug.”

Diana heeft in de video en in de beschrijving niet verteld om welk hotel het gaat. Een reaguurder weet echter te melden dat dit hotel in Chili staat.

Hoe diegene dat weet is de vraag, maar volgens hem/haar dient de ruimte voor situaties als aardbevingen. ”Wanneer je op een hoge verdieping zit, kun je de doorgang gebruiken om te ontsnappen.”

Via onderstaande tweet kun je de gehele video bekijken:

Scroll naar boven