Horrorweerbericht voor zondag: ”Het gaat flink los”

Horrorweerbericht voor zondag: ''Het gaat flink los''

Wie naar buiten kijkt, wordt niet vrolijk van het weer. Dat is ook niet zo verwonderlijk, aangezien het herfst is. Aanstaand weekend wordt ook druilerig, met maximaal een graad of 13. Maar aan het begin van volgende week, loopt het kwik weer op.

Vanmiddag wordt het overwegend droog in Nederland, waarbij het zonnetje zich af en toe laat zien. Desondanks wordt het slechts een graadje of 13.

Weekend

Aankomend weekend hoef je niets speciaals te verwachten, zo meldt Weer.nl. Morgen overheerst de zon weliswaar en staat er een ‘rustige herfstdag’ op het programma. Aan de kust kan het gaan regenen, maar in de rest van het land blijft het droog.

Zondag

Zondag gaat het helemaal mis in Nederland. Althans, als je geen liefhebber bent van regen. In het gehele land staat er enorm veel regen op de planning. Lokaal kan wel tot 20 millimeter vallen. Ga jij zondag iets leuks doen? Vergeet dan je paraplu niet!

Volgende week

Na regen komt vaak zonneschijn en dat is ook in dit geval aan de orde. Vanaf dinsdag gaat de temperatuur flink omhoog. Inwoners van Limburg kunnen rekenen op een temperatuur van zo’n 17 graden. Toch best een lekker vooruitzicht in de herfst.