Horrorcrash in Haaften: Peperdure Porsche total loss

Horrorcrash in Haaften: Peperdure Porsche total loss

Op de buitenweg in het Gelderse Haaften is vanmiddag rond 17.00 een zeer zwaar incident gebeurd. Een peperdure Porsche is hierbij vol tegen een boom gereden en eindige total loss in de sloot. De inzittenden zijn er slecht aan toe.

Boom

Het ging vanmiddag ineens helemaal mis voor de inzittenden van de sportauto. Even voor 17.00 uur verloor de bestuurder de macht over het stuur en ramde een boom.

De auto belandde daarna in de sloot. Op beelden is te zien dat de sportwagen, met een waarde van 275.000 euro, finaal aan gort is.

De hulpdiensten waren gelukkig snel ter plaatsen om de inzittenden te bevrijden. Twee ambulances en een traumateam in een helikopter kwamen naar de plek.

Ziekenhuis

De inzittenden zijn er zeer slecht aan toe. Zij zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De exacte toestand is evenals de identiteit nog niet bekendgemaakt.

Het vermoeden bestaat dat er te snel gereden is, maar daarover heeft de politie nog geen uitspraken gedaan.

Op dit moment is de Verkeersongevallen Analysedienst ter plaatse. Zij doen onderzoek naar de oorzaak van de situatie. Via deze week wensen we de inzittenden veel beterschap.

Twee inzittenden gewond bij ongeval met Porsche in Haaften

 

Scroll naar boven