Hoogzwangere Lydia (25) ontdekt affaire van haar man, valt van verdriet van de trap

Hoogzwangere Lydia (25) ontdekt affaire van haar man, valt van verdriet van de trap

Niets voelt lekkerder dan een heftige verliefdheid of een stabiele relatie. Maar helaas is dat niet iedereen gegeven. In de rubriek ‘de bedrogen vrouw’ op Linda.nl, staat het verhaal van Lydia. Twee maanden voor ze was uitgerekend, kwam ze achter een affaire van haar man. 

”Ik draai er niet omheen: mijn partner deed het met zijn ex toen ik zeven maanden zwanger was. Ik dacht altijd dat we een hele goede relatie hadden. We spraken veel met elkaar, gingen discussies en meningsverschillen ook niet uit de weg en we vertrouwden elkaar blindelings.”

De ex

Op het moment dat ik zeven maanden in verwachting was, gingen we al ruim 4 jaar met elkaar. Ik merkte dat mijn man erg veel bezig was met zijn telefoon. Meer dan normaal. Ik hoorde hem zelfs een keer aan de telefoon zeggen dat hij ‘even niet’ kon bellen.”

”Dat vond ik heel erg vreemd, maar ik zei er niks van. Nogmaals, we vertrouwden elkaar en dan moet je niet bij elk dingetje moeilijk gaan lopen doen. Toch was er onbewust en balletje gaan rollen. Op een ochtend zag ik een berichtje binnenkomen op zijn telefoon.”

”Ik was nieuwsgierig, dus ik keek van wie het was. Het bleek Snapchat en de afzender was Sarah. Ik heb het gesprek toen gelezen en dat was een heel normale conversatie. Ik heb hem toen gevraagd wie het was en mijn man zei dat het om een oude vriendin van hem ging.”

”Maar een paar dagen later besloot ik zijn telefoon weer te checken. Dat is niet netjes, dat weet ik zelf ook wel. Maar toen werd ik geconfronteerd met een aantal WhatsApp-berichten die me tot op de dag van vandaag nog verdrietig maken. Ik belde het telefoonnummer en zijn ex nam op. Toen ze hoorde dat ik het was gooide ze de telefoon er snel op. Dan weet je dat er iets niet klopt.”

Val van de trap

”Op dat moment raakte ik buiten zinnen en begon te schreeuwen en schelden. Ik wilde verhaal gaan halen bij mijn man, maar lette niet goed op en gleed uit op de trap. Ik viel van op-drie-na-bovenste trede naar beneden. Meteen dacht ik aan mijn kindje.”

”Uiteindelijk kwam ik er vanaf met wat schaafwonden en de baby bleek na controle gelukkig niets te mankeren. Toch wilde ik weten wat er speelde.”

”Mijn man bekende alles meteen. Hij was al maanden met haar in gesprek en had het in de tussentijd twee keer met haar gedaan. Ik voelde me zó leeg toen ik het hoorde. Twee dagen lang heb ik liggen huilen. Ik snapte gewoon niet waarom hij het had gedaan en was diep gekwetst.”

Tweede kans

“Door alle stress werd ons zoontje ook nog eens een maand te vroeg geboren. Ik belandde in een depressie en at bijna niets. In het ziekenhuis wilde ik de hele dag aan zijn couveuse staan. Toen we naar huis mochten, vertrouwde ik niemand in zijn buurt.”

Ik klampte me letterlijk aan hem vast. De huisarts zag dat het niet goed ging en zorgde voor de juiste medicatie en therapie. Dankzij haar kwam ik er weer bovenop.”

”Ik heb er dus voor gekozen mijn partner een tweede kans te geven, terwijl ik weet dat het nooit meer wordt zoals vroeger. Maar ik doe het voor ons zoontje.”

Scroll naar boven