Hoogzwangere Jess ontdekt dat haar vriend een affaire heeft met…haar moeder

Hoogzwangere vrouw ontdekt dat haar vriend een affaire heeft met...haar moeder

Voor Jess Aldrigde (25) uit het Verenigd Koninkrijk was vorig jaar januari mooi en vreselijk tegelijk. De moeder beviel van een gezonde zoon, maar kwam er enkele dagen later achter dat de vader van haar kind het met haar moeder deed.

Tweede kindje

De 29-jarige Ryan Shelton en Jess waren tijdens haar zwangerschap van hun tweede kindje ingetrokken in de ruime woning bij haar moeder Georgina en vader Eric, zodat de grootouders hen konden bijstaan in coronatijden.

Maar eenmaal woonachtig in het huis, begon moeder Georgina (45) al snel te flirten met Ryan. Het flirten leidde uiteindelijk tot een geheime affaire. Jess verklaart tegenover de Britse krant The Sun dat ze op de hoogte was van de relatieproblemen tussen haar moeder en vader, maar had nooit gedacht dat haar moeder het voorzien zou hebben op haar vriend.

Hoogzwangere Jess ontdekt dat haar vriend een affaire heeft met...haar moeder

Ultiem verraad

Jess noemt het “ultiem verraad”. “Je verwacht dat oma verliefd wordt op de baby en niet op de vader. Het was de bedoeling dat ze ons kon bijstaan bij de verzorging van de kinderen, maar in plaats daarvan is ze er met mijn vent vandoor!”

Kort na de geboorte van Reuben, die met een keizersnee ter wereld kwam, liet Ryan de moeder van zijn twee kinderen per sms’je weten een eind aan de driejarige relatie te maken.

Toen Jess thuiskwam waren haar ex-vriend en haar moeder er samen vandoor, haar achterlatend met Reuben en zijn twee jaar oude zusje Georgiana. Ryan en zijn nieuwe vlam zijn vijftig kilometer verderop in een andere woning getrokken.

Geconfronteerd met haar schaamteloze gedrag kon de moeder van Jess niets anders uitbrengen dan: “We hebben niet in de hand op wie we verliefd worden.” Jess is inmiddels terug in het tweekamerappartement waar ze ooit met Ryan woonde.

Scroll naar boven