Hongerige tiener krijgt lift naar huis van onbekende die zijn leven voor altijd zal veranderen

Er is niet veel voor nodig om iets aardigs voor iemand anders te doen. Het enige dat we moeten doen is onze oren, ogen en harten open houden voor iemand in nood.

Chauncy Jones had honger. De 16-jarige student woonde bij zijn moeder. Hij probeerde een baan te vinden om haar te helpen met het betalen van de huur, het betalen van andere rekeningen en het kopen van eten. Hij ontmoette Matt White, een man uit Memphis die aan het winkelen was.

Hij was in een “rijkeluiswinkel” in de hoop dat hij iets te eten zou krijgen. De jongeman kwam naar Matt toe en vroeg of hij zijn tassen naar zijn auto kon dragen. In ruil daarvoor vroeg hij om een ​​pak donuts.

Geschokt en diepbedroefd, besloot Matt Chauncy meer te geven dan alleen een klein ontbijt. Hij kocht toiletproducten en ontbijtgranen en andere dingen voor Chauncy en zijn moeder, Barbara. Matt heeft zelfs de boodschappen afgeleverd. Hij schreef over deze ervaring op Facebook.

Man helpt jongen met honger

“Ik heb zojuist de meest inspirerende persoon ooit ontmoet. Zijn naam is Chauncy Jones. Hij is een 16-jarige uit Memphis … Hij benaderde me terwijl ik aan het winkelen was om te vragen of hij me kon helpen mijn boodschappentassen naar mijn auto te dragen in ruil voor het kopen van een pak donuts.

“Deze jongen zag eruit alsof hij 100 keer was afgewezen. Hij keek beschaamd, hongerig en verdrietig. In mijn hart schreeuwde ik “ja!”, Maar voor hem, grinnikte ik en zei, “ja kerel, we geven je wat donuts.” Ik vroeg hem of hij alleen was en hij zei dat hij helemaal hierheen kwam in de hoop dat iemand hem iets te eten zou kopen omdat hij en zijn moeder thuis niets hadden. Hij had geen telefoon, geen geld, en hij was afhankelijk van vreemden om hem te voeden binnen het uur voordat de bus vertrok. ‘

“Dus gingen hij en ik winkelen. We hadden zoveel plezier! We kochten ontbijtgranen en chips en bevroren groenten, pizza’s, Cheetos, meloenen en pasta, pindakaas, melk, zeep, tandenborstels, een klein beetje van alles. Al die tijd spraken we en hij vertelde me hoe hij tienen haalde op school en probeert een baan te vinden om zijn moeder te helpen de huur te betalen. Deze jongen is geweldig.

Man kocht donuts voor jongentje

“Chauncy noemde zichzelf altijd arm, maar hij vertelde me dat hij op een dag welvarend zou worden en zijn eigen bedrijf zou bezitten, zodat hij andere mensen in zijn buurt zou kunnen helpen en boodschappen zoals ik zou kunnen kopen. ‘

“Ik gaf hem een ​​lift naar huis zodat hij de bus niet hoefde te nemen en toen we bij zijn huis aankwamen, was ik echt verbaasd. Hij maakte geen grapje. Hij en zijn moeder hadden niets. Ze hadden zelfs geen bedden of meubels. Ze sliepen op kussens gemaakt van slaapzakken; ze hadden twee lampen en niets in hun koelkast. Niets. Zijn moeder was zo lief maar heel fragiel. Ik kon niet zeggen wat het was, maar ze had een soort van fysieke en / of geestelijke handicap waardoor ze trilde en het lopen moeilijk maakte. Ik dacht dat ik zou gaan huilen. ‘

Zoon en moeder

‘Toen we het eten in hun keuken hadden uitgepakt, zag je de hoop terugkomen in Chauncy’s ogen. Hij wist dat hij geen honger zou lijden. Hij zag er weer uit als een kind. Toen ik wegging, gaf ik hem een ​​knuffel en vertelde hem hoeveel God van hem hield en dat hij zou uitgroeien tot een ongelooflijke man. Ik zal die knuffel nooit vergeten. Het betekende meer voor mij dan enig bezit dat ik heb. Onze God is een ontzagwekkende God en we kunnen nooit dankbaar genoeg zijn voor de zegeningen die we hebben. ”

Alsof wat Matt niet al deed voor de worstelende moeder en zoon niet verbazingwekkend genoeg was, creëerde hij een GoFundMe-pagina om geld in te zamelen zodat Chauncy een grasmaaier kon kopen. Het verhaal ging viraal en bracht meer dan $300.000 op!

Matt heeft de pagina bijgewerkt met dit fantastische nieuws. “Vanaf vandaag hebben Barbara en Chauncy een nieuw leven. God heeft voor hen een thuis, een auto, een nieuwe school geregeld en hij heeft de gezondheid van Barbara hersteld en blijft hen eindeloze kansen bieden voor de toekomst.”

Laten we hopen dat Chauncy en zijn moeder nog veel geluk zullen hebben tot ver in de toekomst. Ik hoop dat Chauncy het zal betalen door vriendelijkheid en gulheid te tonen aan iemand die hetzelfde geluk nodig heeft.