Hondje Miya is al dagenlang vermist: ”Zonder haar medicatie loopt het fout af”

De baasjes van hondje Miya zijn ten einde raad. Hun geliefde viervoetertje is sinds afgelopen zaterdag kwijt en dat hakt er flink in.

De baasjes van hondje Miya zijn ten einde raad. Hun geliefde viervoetertje is sinds afgelopen zaterdag kwijt en dat hakt er flink in.

Hondje

Het diertje is dus al bijna een week spoorloos en niemand heeft een idee waar ze zich zou kunnen bevinden. Vrijwilligers zijn al dagen op zoek.

Er worden door heel Zoetermeer flyers opgehangen met een afbeelding van de hond. Het zou kunnen dat het dier ontvoerd is door iemand.

Een van de vrijwilligers die zich actief inzet om het hondje te vinden is Karlijn Massaar. Ze verklaart dat er geen meldingen zijn ontvangen dat Miya ergens gezien is.

Medische zorg

Karlijn: ”Er is een kans dat Miya is meegenomen en daardoor niet meer in Zoetermeer is. Daarom hebben we alle hulp nodig van zoveel mogelijk mensen in Nederland.”

Een extra zorg is dat Miya niet lang kan leven zonder haar medicijnen. ”Ze is tien maanden en ze heeft een voedselallergie. Ze heeft medische zorg nodig.”

”Die krijgt ze nu niet. Als het zo doorgaat, kan dat fout aflopen voor Miya”, aldus de vrijwilligster die heel Nederland graag wil oproepen om uit te kijken naar het dier.

Deel dit bericht

Heb jij Miya gezien, of weet je waar het beestje zich bevindt? Dan willen we je vragen contact op te nemen. Je kunt ook van grote waarde zijn door dit bericht te delen. Hoe meer mensen dit onder ogen krijgen, hoe groter de kans is dat ze gevonden wordt.

Scroll naar boven