Hond weigert de hand van zijn baasje los te laten tijdens de rit naar zijn nieuwe thuis

Hond weigert de hand van zijn baasje los te laten tijdens de rit naar zijn nieuwe thuis

Er zijn een aantal honden op de wereld die niet 24/7 bij hun baasje hoeven te zijn en eigenlijk hun tijd alleen leuker vinden. Het is makkelijk om te zeggen dat Stanley niet zo’n hond is.

hond en  baasje

Toen Sam Clarence voor het eerst zijn toekomstige pup zag, werkte hij als vrijwilliger voor het uitlaten van honden – en hij wist meteen dat Stanley een ‘pleeggezin’ nodig had.

Maar hij wist ook dat zijn huis beter bij de pup zou passen, dus ging hij meteen naar Stanley.

zwerfhonden

Stanley was een bange, schichtige zwerfhond toen Sam hem voor het eerst thuis bracht, en begrijpelijk – hij had tot nu toe een ruig leven gehad. Hoewel hij aanvankelijk verlegen was, nam hij snel contact op met Sam.

Tegenwoordig is Stanley altijd dichtbij Sam. En niet alleen zijn ze altijd in de buurt van elkaar, maar Stanley is zeer volhardend over hoe ze elkaar altijd aanraken!

knuffelen met hond

Het is één van de meest schattige dingen die we ooit hebben gezien. Hij houdt zelfs zijn hand vast!

Er is geen moment waarop de twee vrienden elkaar niet raken. Wanneer Sam naar bed gaat, staat Stanley vlak achter hem. Hij zal zichzelf de hele nacht aanpassen om ervoor te zorgen dat ze gezellig samen zijn. Als Sam tv kijkt, is de poot van Stanley altijd aanwezig. Als Sam aan het rijden is, raad je het al – Stanley is daar, poot op zijn plaats. Het is misschien een heel klein beetje moeilijk om Stanley de aandacht te geven die hij nodig heeft terwijl Sam aan het rijden is, maar hij probeert het wel.

honden knuffelen elkaar

Stanley is tegenwoordig wat ouder, maar de jaren hebben zijn behoefte om in de buurt van Sam te zijn niet getemperd. Maar goed dat Sam het helemaal niet erg vindt! We betwijfelen of dat ooit zal veranderen.

Een hond als Stanley moet gewoon met de wereld worden gedeeld! Kijk maar eens hoe waardevol hij is. Zorg ervoor dat je het verhaal van deze lieve pup deelt met degenen waar je van houdt!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven