Hond rent wanhopig achter auto van de eigenaar aan nadat hij bij het meer is gedumpt

Als er iets is dat ik niet kan uitstaan, dan zijn het mensen die niet loyaal aan hun huisdier zijn en ze vervolgens alleen en bedroefd achterlaten.

Er is een verontrustende video verschenen die aantoont dat een man zijn hond dumpt bij Lake Ming in Bakersfield, Californië.

In de video, die zich snel over het internet verspreidt, is een man in een zwarte Sedan-auto te zien die uit zijn voertuig stapt, voordat hij zijn hond slaat en dan in de steek laat …

De video werd opgenomen door Steven Sage Silver, die in zijn auto was op minder dan 100 meter afstand van waar het incident plaatsvond.

Silver is te horen tijdens de video en zegt: “Verdomme nee, dat is jouw hond. Dat is fucked up. Deze vent dumpt zijn hond hier gewoon. ”

De beelden laten een man zien die zijn hond uit de Sedan laat lopen, terwijl zijn hond duidelijk denkt dat hij mag spelen.

De eigenaar begint vervolgens zijn handen en voeten te gebruiken wanneer zijn hond probeert hem terug naar de auto te volgen, voordat hij hem met geweld weggooit wanneer de hond erin slaagt om weer op de bestuurdersstoel te komen.

Hij rijdt dan snel weg en laat zijn trouwe huisdier achter!

Volgens Silver probeerde de man een gevecht aan te gaan toen hij werd geconfronteerd met de vraag waarom hij zijn hond met geweld behandelde.

In de titel van de video, die hij op Facebook heeft geüpload, zei Silver: “Deze mensen sloegen deze hond in het gezicht toen ik ze voor het eerst benaderde. Ze hebben toen de hond verlaten nadat de man in een fysieke woordenwisseling kwam met mij.

Kern County Animal Services rapporteert een onderzoek naar het incident geopend te hebben en vraagt het volk om informatie. De eigenaren kunnen strafbare aanklachten verwachten als hun identiteit wordt onthuld.

Er is simpelweg geen reden om een onschuldig dier zoals dit hondje te behandelen. Het breekt mijn hart om te zien hoe deze hond werd verraden en ik hoop dat zijn eigenaar snel krijgt wat hij verdient.

Deel dit artikel om te helpen bij de jacht op dit walgelijke persoon!

Bron: Facebook