Hond mist moeder en belt haar op het werk, miljoenen mensen kunnen niet stoppen met lachen

Mensen die nog nooit een hond hebben gehad, onderschatten vaak hoe slim ze zijn en hoe gehecht ze kunnen raken aan hun baasjes. Maar zelfs mensen die al hun hele leven lang een hond hebben zijn stomverbaasd toen ze ontdekten dat een Airedale Terrier genaamd Stanly zijn eigenaar belde toen ze aan het werk was.

Op die dag voelde Stanly’s moeder zich niet goed, maar ging toch naar haar werk en liet Stanly thuis bij zijn vader.

Stanly zat bij de deur en wachtte urenlang in de hoop dat zijn moeder spoedig zou terugkeren. Hij bleef bij de deur en raakte ontmoedigd toen ze niet meteen thuiskwam. Stanly begon rond het huis te lopen en probeerde iets te vinden waarmee hij de tijd kon doden.

Zijn vader merkte dat Stanly overstuur was en liet hem ontbijten om zijn humeur op te heffen. Stanly porde naar zijn eten, maar at de helft niet omdat zijn geest werd afgeleid en Stanly wist dat hij niet zou kunnen ontspannen voordat hij de stem van zijn moeder hoorde.

Het was toen dat Stanly haar belde en gelukkig voor ons is dit allemaal opgenomen en te zien in de beelden hieronder. Bekijk de beelden om een glimlach op je gezicht te toveren: